Οι λάθος λόγοι για να τον χωρίσεις

Αν σκέφτεσαι να τον χωρίσεις για κάτι από τα παρακάτω… Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς!
Οι λάθος λόγοι για να τον χωρίσεις
Υπάρχουν πολλοί (πάρα πολλοί) λόγοι για να τελειώσεις μια σχέση. Σε απάτησε. Σταμάτησες να τον εμπιστεύεσαι. Έγινε κάτι σοβαρό. Η σχέση σας έχει φτάσει απλά στο τέλος της. Όλοι αυτοί είναι 100% θεμιτοί λόγοι για να χωρίσεις με κάποιον.

Και μετά υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Εκείνοι που δεν είναι και τόσο σοβαροί—και που ίσως, αν τους σκεφτείς, να είναι απλά αφορμές, ώστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσεις άλλες σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου.

Αυτές οι σκέψεις είναι δικές σου, και πρέπει να τις διαχειριστείς. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σου πούμε ποιες… αιτίες διαζυγίου δεν βγάζουν και τόσο νόημα.

Δεν τον συμπαθούν οι φίλοι σου
Ξέρουμε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό σε κάθε σχέση οι δύο σύντροφοι να τα πηγαίνουν καλά με την ευρύτερη παρέα του άλλου ατόμου. Αυτό θα ήταν καλό να συμβαίνει. Από την άλλη μεριά, το ότι οι φίλοι σου δεν συμπαθούν τον σύντροφό σου δεν είναι και ο καλύτερος λόγος να τον χωρίσεις. Ίσως, όμως, να πρέπει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα για την σχέση σου· οι φίλοι σου δύσκολα ανησυχούν χωρίς λόγο.

Έχετε διαφορές
Και μιλάμε για διαφορές που θα έπρεπε να είναι απαρχαιωμένες στον 21ο αιώνα. Χρώμα δέρματος, εθνικότητα, θρησκεία. Κρατάμε μία πισινή για τις πολιτικές πεποιθήσεις, βέβαια.

Επιφανειακά χαρακτηριστικά
Ναι, ο σύντροφός σου μπορεί να είναι λίγο πιο κοντός από εσένα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις αυτό. Μπορείς απλά να μάθεις να αποδέχεσαι τους ανθρώπους για αυτό που είναι. Μην γίνεσαι απαίσιος άνθρωπος.

Διαφωνείτε αρκετά
Θα σου πούμε ένα μικρό μυστικό, και φρόντισε να το θυμάσαι: Όλα τα ζευγάρια διαφωνούν. Πολλές φορές, μαλώνουν κιόλας! Αν με το πρώτο καυγαδάκι είσαι έτοιμη να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις, μάλλον δεν είσαι και τόσο έτοιμη για σοβαρή σχέση.

Οι γονείς δεν έδωσαν… την ευλογία τους
Επίσης, οι γονείς σου έχουν μεγαλώσει σε εντελώς διαφορετική γενιά. Εκείνη την γενιά που ο λόγος των γονιών πάνω στην ερωτική ζωή των παιδιών τους ήταν (θεωρητικά) νόμος. Πίστεψέ μας, ακόμα κι αν οι γονείς σου δεν εγκρίνουν την σχέση σας, στο τέλος το μόνο που θέλουν είναι να δουν το παιδί τους ευτυχισμένο.

Επειδή ακολουθεί την πρώην του στο Instagram
Αλήθεια, τώρα;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v