Σημάδια ότι κουράστηκες στην σχέση σου

Αυτή η σχέση μήπως έχει σταματήσει να σου προσφέρει την ικανοποίηση που σου πρόσφερε παλιά; Μήπως έχεις κουραστεί και δεν βλέπεις την ώρα να κλείσεις αυτόν τον κύκλο;
Σημάδια ότι κουράστηκες στην σχέση σου
Δεν είναι αμαρτία να το παραδεχτείς. Οι περισσότερες σχέσεις κάποια στιγμή θα φτάσουν στο τέλος τους. Το μόνο πρόβλημα είναι πως, αν διαβάσεις τα παρακάτω και ταυτιστείς, μάλλον η δική σου σχέση έχει τελειώσει εδώ και καιρό, και απλά δεν έκανες τίποτα γι’ αυτό. Έκατσες, έκανες υπομονή, ρουτίνιασες και τώρα…;

Τώρα, αν όντως τα σημάδια αυτά σε κάνουν να νιώθεις άβολα από το πόσο αληθινά είναι στην περίπτωσή σου, μάλλον ήρθε η ώρα να χωρίσεις.

Δεν ενδιαφέρεσαι γι’ αυτά που κάνει πλέον
Από τα καλύτερα μέχρι και τα χειρότερα. Αν σου δείξει αγάπη, αν σου μιλήσει όμορφα, δεν θα νιώσεις εκείνη την σπίθα μέσα σου. Την ίδια στιγμή, μαζί με τα θετικά αισθήματα έχουν φύγει και τα αρνητικά. Καμία ζήλεια, καμία ανησυχία. Το μόνο που υπάρχει είναι απάθεια.

Εκνευρίζεσαι πανεύκολα
Όπως είχε πει στην (πολύ υποτιμημένη) ταινία “Death Becomes Her” η Μέριλ Στριπ: Μπορείς να μην αναπνέεις; Κάνεις θόρυβο. Το παραμικρό πράγμα πάνω του μπορεί να σε εκνευρίσει, από το πόσο δυνατά μασουλάει την τροφή του, μέχρι το πώς χτενίζει τα μαλλιά του το πρωί. Απλά και μόνο επειδή δεν θες να ξυπνήσεις ακόμα μια μέρα δίπλα του.

Δεν είσαι ο εαυτός σου
Οι παλιές σου συνήθειες μοιάζουν να είναι τόσο μακριά, που κοντεύεις να τις ξεχάσεις. Τα πράγματα που έκανες μέσα στην σχέση σου δεν σε γεμίζουν πλέον. Τα χόμπι σου και τα ενδιαφέροντά σου δεν είναι πλέον δικά σου. Νιώθεις απλά κουρασμένη και άδεια, χωρίς όρεξη να κάνεις τίποτα.

Δεν μπορείς να πεις Σ’ αγαπώ
Απλά δεν μπορείς. Δεν είναι απλά δύσκολο, αλλά αδύνατο, επειδή δεν το αισθάνεσαι. Κι επειδή κάποτε υπήρξε μια εποχή που το έλεγες και το εννοούσες, ξέρεις πως είναι μια φράση που δεν της αξίζει να την λες όταν η καρδιά σου δεν το θέλει.

Ξεχνιέσαι
Άλλο ένα σημάδι ότι απλά βαριέσαι μέσα στην σχέση σου. Σου είναι τόσο εύκολο να ξεχαστείς και να χάσεις τον ειρμό σου, και αυτό δεν γίνεται επειδή είσαι απελπισμένη για να κάνεις κάτι και να μην χρειαστεί να γυρίσεις σπίτι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κυριολεκτικά αδιαφορείς τόσο πολύ, που η σχέση σου έχει πάψει να βρίσκεται στο μυαλό σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v