Όλα αυτά που δείχνουν πως δεν είναι για ‘σένα

Τα μικρά (ή και μεγάλα) πράγματα που δείχνουν πως δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για ‘σένα—και εσύ αρνείσαι να το παραδεχτείς.
Όλα αυτά που δείχνουν πως δεν είναι για ‘σένα
Πώς αισθάνεσαι, αλήθεια, μέσα στην σχέση σου; Μήπως, αντί για όλα εκείνα τα όμορφα, ρομαντικά και γεμάτα χαμόγελα και ηρεμία πράγματα που περιγράφουν οι ερωτευμένοι φίλοι σου, εσύ νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά; Μήπως το ένστικτό σου έχει αρχίσει εδώ και καιρό να χτυπάει συναγερμό, κι εσύ επιλέγεις να το αγνοείς;

Σε προκαλούμε να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα… και ελπίζουμε να μην ταυτιστείς.

*Κάθε φορά που σου κάνει κομπλιμέντο, έχει να κάνει με κάτι επιφανειακό, όπως την εμφάνισή σου ή το στυλ σου.

*Γενικά, το “φαίνεσθαι” τον απασχολεί πάρα πολύ, σε βαθμό που πλέον πιστεύεις ότι τα περισσότερα πράγματα που κάνει αποσκοπούν στο να πει ο κόσμος κάτι καλό γι’ αυτόν.

*Όταν είστε μόνοι σας, είτε θα κάνετε σεξ, είτε θα υπάρχει άβολη σιωπή ενώ παίζει με το κινητό του.

*Ακόμα κι όταν κάνετε σεξ, δεν νιώθεις 100% άνετα μαζί του. Ένα κομμάτι του μυαλού σου πιστεύει ότι κατακρίνει την παραμικρή σου ατέλεια, ή ότι δεν είναι σωστή επιλογή να είσαι τόσο ανοιχτή μαζί του.

*Θα έλεγε κανείς ότι έχει μια μικρή εμμονή με το σώμα σου και το πώς θέλει εκείνος να είναι.

*Αν τύχει ποτέ να βγείτε έξω, τις περισσότερες φορές θα σε καλέσει τελευταία στιγμή ενώ είχε ήδη κανονίσει με φίλους.

*Ή, ακόμα χειρότερα, αν κάποιος του έριξε άκυρο και δεν ήθελε να κάτσει μόνος του.

*Σε έχει κοροϊδέψει για την μουσική που ακούς, για τις ταινίες που βλέπεις ή για τα βιβλία που διαβάζεις. (Αν γνωρίζει τι είναι ένα βιβλίο, βέβαια.)

*Κατακρίνει αυτά που κάνεις με τους φίλους σου, επειδή πιστεύει ότι είναι καλύτερος από εκείνους. Προσπαθεί να σε απομακρύνει από την παρέα σου και να σε ελέγχει.

*Προφανώς, αν δοκίμαζες να κατακρίνεις εσύ κάτι από αυτά που κάνει, ξέρεις πως η σχέση σας (ή ό,τι είναι αυτό που έχετε) θα έληγε επιτόπου.

*Φοβάσαι ότι ανά πάσα στιγμή θα σταματήσει να σου μιλάει, χωρίς καμία εξήγηση. Αλλά για κάποιο λόγο, συνεχίζεις να ανέχεσαι την συμπεριφορά του.

*Όσες φορές έχεις πάει στο σπίτι του, δεν έχεις νιώσει ποτέ αληθινά ευπρόσδεκτη, εκτός κι αν είσαι στο κρεβάτι του, με τα ρούχα σου στο πάτωμα.

*Αν προσπαθήσεις ποτέ να του πεις ότι δεν έχεις όρεξη για σεξ, θα σε γεμίσει με ενοχές.

*Κάθε φορά που είσαι μαζί του, σε πιάνει μια ανεξήγητη ζήλεια για τα πάντα, επειδή ξέρεις πως δεν έχεις ούτε την αμέριστη προσοχή του, ούτε σου έχει δώσει να καταλάβεις πως είσαι ένα σημαντικό άτομο για εκείνον.

*Οι φίλοι σου τον απεχθάνονται.

*Δεν μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου όποτε είστε μαζί, επειδή ξέρεις πως κάτι τέτοιο θα τον κάνει να αρχίσει να σε κρίνει, ή να σε παρατήσει.

Θ.Δ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v