Πράγματα στις σχέσεις που δεν θα καταλάβουμε ποτέ

Ναι, μερικές φορές οι σχέσεις δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα. Και τα παρακάτω πράγματα ίσως να μας απασχολούν περισσότερο απ’ όσο πρέπει.
Πράγματα στις σχέσεις που δεν θα καταλάβουμε ποτέ
Γιατί όλοι φοβούνται να πουν “σ’ αγαπώ”; Και πότε θα σταματήσουμε επιτέλους να υποκρινόμαστε πως θέλουμε κάτι χαλαρό, ενώ μέσα μας καίμε και λιώνουμε; Δεν είμαστε σίγουροι πως έχουμε τις απαντήσεις για τα ερωτήματα αυτά. Αυτό που έχουμε, όμως, είναι πολλές απορίες – ή, αν θες, γκρίνια – για τα παρακάτω πράγματα που ποτέ δεν πρόκειται να βγάλουν νόημα στις σχέσεις.

Όρια και φρίκες
Δεν ξέρουμε πότε άρχισε να συμβαίνει, αλλά με κάποιον μαγικό (και απαίσιο) τρόπο, πλέον δεν μπορείς να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου για έναν άνθρωπο χωρίς να νομίζει ότι θες να παντρευτείτε στο επόμενο εξάμηνο.

Κοιμήσου, δεν στέλνει
Προσοχή στα emoji που θα στείλεις, στα λόγια που θα πεις, στα πολύ ευαίσθητα χρονικά όρια που έχει μια απάντηση—είναι απλά μηνύματα!

Πέθανε, δεν στέλνει
Όποιος ξεκίνησε το ghosting, ελπίζουμε όντως να είναι φάντασμα αυτή τη στιγμή, και γνωρίζουμε έναν πολύ καλό εξορκιστή.

Δύο κυρίως πιάτα
Έχεις σχέση. Κάτι δεν σε καλύπτει στην σχέση σου. Αντί να το συζητήσεις και να λύσεις το πρόβλημα, το ψάχνεις σε άλλο άτομο. Ο σατανάς προσωποποιημένος.

Εγώ είμαι χαλαρός
Άνετος, ψύχραιμος. Και κάπως έτσι καταλήγεις να είστε φίλοι ενώ λιώνεις, ή να κάνετε άσκοπο σεξ ενώ το μόνο που θες είναι να μείνετε μαζί σ’ ένα σπιτάκι στα (αμερικάνικα) προάστια.

Facebook official
Δεν πρόκειται καν να μπούμε στον κόπο να σκεφτούμε να γράψουμε κάτι έξυπνο για αυτή την εμμονή με τα social media.

Φύγε, έλα
Δεν είσαι έτοιμος για σχέση, αλλά δεν θες να είσαι και μόνος. Δεν θέλεις να κάνετε ζευγαροπράγματα, αλλά δεν θες να χάσεις και το σεξ. Μήπως χρειάζεσαι απλά λίγη προσοχή;

Το Tinder
Επειδή όλοι ξέρουμε πως ο καλύτερος τρόπος να κρίνεις κάποιον είναι μια προπέρσινη φωτογραφία κι ένα bio είκοσι λέξεων για το οποίο έχουν βγει βιβλία με συμβουλές για το πώς να το γράψεις.

Θέλω αγάπη, αλλά όχι και τόσο
Επειδή, στην πραγματικότητα, η αγάπη που θες βρίσκεται σε άλλο κάστρο, δεν έχεις όρεξη να πολεμήσεις τον δράκο, κι απλά πληγώνεις κόσμο μέχρι να βαρεθείς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v