ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Εσύ θα άλλαζες κόμμα ή θρησκεία για τον έρωτα;

Ο μέσος Έλληνας θα άλλαζε χώρα για έναν έρωτα, αλλά ποτέ τις πολιτικές ή θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Δείτε τα αποτελέσματα μιας ενδιαφέρουσας έρευνας για τις σχέσεις.

Εσύ θα άλλαζες κόμμα ή θρησκεία για τον έρωτα;

Ποιες θυσίες είναι διατεθειμένος να κάνει ένας ερωτευμένος Έλληνας για το άλλο του μισό; Μπορεί να αλλάξει πεποιθήσεις ή να απαρνηθεί μέχρι και κόμματα ή θρησκεία για χάρη ενός συντρόφου;

Την απάντηση κλήθηκαν να δώσουν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18-45 ετών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της aboutpeople για λογαριασμό της εταιρίας Up Side Men Outfitters.

Το βασικό ερώτημα ήταν κατά πόσο θα άλλαζαν στοιχεία του τρόπου ζωής τους αν τους το ζητούσε ο/η σύντροφός τους, στο πλαίσιο μιας μακροπρόθεσμης σχέσης, ενώ τα επιμέρους ερωτήματα αφορούσαν διάφορα τέτοια στοιχεία και πεποιθήσεις ενός ανθρώπου.

Μεταξύ των συμπερασμάτων, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η πλειοψηφία δηλώνει πως θα μετακόμιζε σε άλλη πόλη ή χώρα, θα έκοβε το τσιγάρο και θα σταματούσε να παρακολουθεί κάποιο αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα (π.χ. αθλητικά για τους άντρες ή ριάλιτι/σειρές για τις γυναίκες). Η συντριπτική πλειοψηφία δήλωσε επίσης πως θα έκανε κάποια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση (π.χ. να χάσει κιλά) ή θα άλλαζε στιλ για χάρη του έρωτα.

Σε αυτά που δεν θα έκανε κάποιος για μια σχέση (πάντα με βάση την πλειοψηφία), συγκαταλέγονται το να ψηφίσει κόμμα αντίθετο στην ιδεολογία του, να σταματήσει να κάνει παρέα με κάποιον φίλο του ή να μιλάει με τους δικούς του, να μείνει με τους γονείς του/της συντρόφου, να σταματήσει να δουλεύει, να γίνει χορτοφάγος, να αλλάξει θρησκεία ή να μην κάνει παιδί (ενώ θέλει).

Δείτε αναλυτικά τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα στον παρακάτω πίνακα:Πηγή

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο πιο πλούσιος είναι οι οικονόμος, ο πιο φτωχός είναι ο φιλάργυρος."

Νικολά Σαμφόρ, συγγραφέας

  • 1821 - Ελληνική Επανάσταση: Κηρύσσεται η έναρξη της επανάστασης στην Στερεά Ελλάδα κοντά στη Λιβαδειά, με παρόντες τους οπλαρχηγούς Αθανάσιο Διάκο και Βασίλη Μπούσγο και προκρίτους της περιοχής. Την ίδια μέρα τα Σάλωνα περνούν στον έλεγχο των Ελλήνων επαναστατών. Επίσης την μέρα αυτή μπαίνει ο Αλέξανδρος Υψηλάντης με τον στρατό του στο Βουκουρέστι.
    1958 - Ο Νικήτα Χρουστσώφ εκλέγεται Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Σοβιετικής Ένωσης, αντικαθιστώντας τον Γκεόργκι Μαλένκοφ.
    1977 - Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: 583 άνθρωποι σκοτώνονται σε σύγκρουση δύο αεροσκαφών τύπου Boeing 747 στο αεροδρόμιο της Τενερίφης, στα Κανάρια νησιά, της Ισπανίας.

© 2002-2017 MEDIA2DAY