ΣΧΕΣΕΙΣΖΕΥΓΑΡΙΑ

Τα πράγματα που δεν ενδιαφέρουν τα αγαπημένα ζευγάρια

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα, που αν αγαπιέστε πραγματικά και νιώθετε ασφάλεια στην σχέση σας, δεν έχουν σημασία. Ποια είναι αυτά;

Τα πράγματα που δεν ενδιαφέρουν τα αγαπημένα ζευγάρια

Μέσα σε μια σχέση, μερικές φορές τα πάντα μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για καυγά. Κι όμως, υπάρχουν μερικά πράγματα που, αν τα καλοσκεφτούμε, είναι χαζά και δεν χρειάζεται να μας ανησυχούν. Ποια είναι λοιπόν τα πράγματα για τα οποία δεν ενδιαφέρονται τα ζευγάρια που νιώθουν ασφαλή μέσα στην σχέση τους;

*Τα social media, επειδή τα likes και τα follows είναι απλώς αριθμοί και ψηφία που δεν μπορούν να επηρεάσουν τα αισθήματά μας. Δεν έχει σημασία ποιον ακολουθείτε στο Instagram—το μόνο που μετράει είναι ότι στο τέλος της ημέρας, είστε μαζί.

*Αν κοιτάξετε κάποιον άλλον, επειδή – ας το παραδεχτούμε – κανένας άνθρωπος, όσο τρελά ερωτευμένος κι αν είναι, δεν πρόκειται να μην κοιτάξει μια όμορφη παρουσία στον χώρο. Αν μη τι άλλο, μπορείτε να την κοιτάξετε μαζί, χωρίς να νιώθετε ότι με το παραμικρό κοίταγμα, έχετε απατηθεί. Παρομοίως…

*Αν κάποιος κοιτάει τον/την σύντροφό σας όταν είστε έξω. Αυτό σημαίνει μόνο ότι το ταίρι σας είναι ελκυστικό, και το άτομο που βρίσκεται δίπλα του – εσείς, δηλαδή – πρέπει να αισθάνεται υπέροχα.

*Ο χρόνος που περνάτε χωριστά. Όλοι μας το έχουμε ανάγκη. Είναι αναγκαίο να το κάνετε, για να μην χαθείτε στην σχέση σας, και δεν χρειάζεται να κάνετε καυγάδες επειδή έχετε υποψίες. Δεν είναι κακό να περνάτε λίγο χρόνο μόνοι, με τους φίλους σας, ή ακόμα και να κάνετε διακοπές χωριστά.

*Πόσα χρήματα ξοδεύετε ο ένας για τον άλλον, επειδή αυτό είναι απλά μίζερο. Μην μεταμορφωθείτε σε εκείνα τα άτομα που συγκρίνουν τα δώρα των Χριστουγέννων τους.

*Το πώς ντύνεται ο καθένας. Αυτό πάει ειδικά στους άντρες της παρέας, όλους εκείνους που έχουν παραπονεθεί ότι η σύντροφός τους ντύνεται “υπερβολικά σέξι”. Σταματήστε το. Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Προσπαθήστε να είστε χαρούμενοι.

*Πόσο καιρό θα είστε μαζί. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κάνετε πλάνα για το μακρινό μέλλον, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να φανταστείτε τους εαυτούς σας να γερνούν μαζί, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, γι’ αυτό απλά χαλαρώστε και ευχαριστηθείτε τον έρωτά σας…

 

Θ.Δ.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ο πιο πλούσιος είναι οι οικονόμος, ο πιο φτωχός είναι ο φιλάργυρος."

Νικολά Σαμφόρ, συγγραφέας

  • 1821 - Ελληνική Επανάσταση: Κηρύσσεται η έναρξη της επανάστασης στην Στερεά Ελλάδα κοντά στη Λιβαδειά, με παρόντες τους οπλαρχηγούς Αθανάσιο Διάκο και Βασίλη Μπούσγο και προκρίτους της περιοχής. Την ίδια μέρα τα Σάλωνα περνούν στον έλεγχο των Ελλήνων επαναστατών. Επίσης την μέρα αυτή μπαίνει ο Αλέξανδρος Υψηλάντης με τον στρατό του στο Βουκουρέστι.
    1958 - Ο Νικήτα Χρουστσώφ εκλέγεται Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Σοβιετικής Ένωσης, αντικαθιστώντας τον Γκεόργκι Μαλένκοφ.
    1977 - Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: 583 άνθρωποι σκοτώνονται σε σύγκρουση δύο αεροσκαφών τύπου Boeing 747 στο αεροδρόμιο της Τενερίφης, στα Κανάρια νησιά, της Ισπανίας.

© 2002-2017 MEDIA2DAY