Σημάδια ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

Τα μικρά, απλά, αλλά και τα μεγάλα και σούπερ ρομαντικά σημάδια ότι είστε ο ένας το έτερον ήμισυ του άλλου.
Σημάδια ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο
Κάνουμε πολλές σχέσεις, αλλά μερικές φορές – ακόμα κι αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά – νιώθουμε πως κάτι λείπει. Δεν είμαστε ακριβώς ικανοποιημένοι, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί, ειδικά από την στιγμή που ξέρουμε ότι έχουμε έναν υπέροχο άνθρωπο δίπλα μας.

Ναι, είναι αλήθεια ότι μερικές φορές, η καρδιά μας θέλει κάτι άλλο, κάτι παραπάνω. Ότι μερικές φορές δεν μας αρκεί κάτι καλό, νιώθουμε πως είμαστε έτοιμοι για κάτι… καρμικό. Και όταν το βρούμε, ξαφνικά όλες εκείνες οι αμφιβολίες σταματούν να υπάρχουν. Αυτά είναι τα σημάδια ότι βρήκες το άτομο που είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο…

Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο…
…ακόμα κι αν είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Οι διαφορές σας δεν έχουν πλέον σημασία, γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι αυτά που μοιράζεστε. Είναι εκείνο το τέλειο, ρομαντικό κλισέ από τις ταινίες, που ο χαρακτήρας απλά θα πει ότι ο/η σύντροφός του “τον καταλαβαίνει”. Ναι, δεν υπάρχει ακριβής εξήγηση, και ούτε την χρειαζόμαστε—είναι ένα υπέροχο, ακατανόητο συναίσθημα.

Έχετε παρόμοιους στόχους
Δεν υπάρχει κάτι μεταξύ σας που να μπορεί να χαλάσει την σχέση σας—από το τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον, μέχρι τις απόψεις σας για θέματα που κάνουν… τζιζ. Οι παρεξηγήσεις δεν έχουν θέση ανάμεσά σας.

Περάσατε δύσκολες στιγμές…
…και επιβιώσατε. Όλες οι σχέσεις κάποια στιγμή θα περάσουν από κάποια κρίση, αλλά δεν θα βγουν όλες άθικτες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν ορισμένες καταστάσεις (αυτό δεν είναι κακό), και άνθρωποι που φεύγουν τρέχοντας με το παραμικρό σημάδι προβλήματος (αυτό είναι πάρα πολύ κακό). Εσείς, όμως, το παλέψατε και είστε ακόμα μαζί, τα προβλήματα που ξεπεράσατε σας έκαναν πιο δυνατούς και αγαπημένους.

Είστε πάντα ο εαυτός σας
Κανένας απ’ τους δυο σας δεν νιώθει την ανάγκη να κρύβει κομμάτια της προσωπικότητάς του, να καταπιέζει τις επιθυμίες του ή να φιλτράρει τα λόγια του προτού μιλήσει. Ξέρετε ότι μπορείτε να είστε απόλυτα ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο—με τα καλά σας και (ακόμα πιο σημαντικό) με τα κακά σας.

Πεταλούδες για πάντα
Πεταλούδες στο στομάχι… ή παντού τριγύρω σας όταν είστε μαζί. Ακόμα κι αν η σχέση σας πλέον μετράει αρκετό καιρό για να έχετε αφήσει πολύ πίσω σας τον “μήνα του μέλιτος”, είστε ακόμα τρελά ερωτευμένοι, και η έλξη που νιώθετε ο ένας για τον άλλον δεν έχει να κάνει μόνο με επιφανειακά πράγματα, όπως η εμφάνιση ή το ντύσιμο.

Έχετε βελτιώσει ο ένας τον άλλο
Με υποστήριξη, ανοιχτή επικοινωνία, με δυσκολίες, στιγμές όμορφες αλλά και άσχημες, στο τέλος ξέρετε πολύ καλά ότι είστε δυο άτομα αλλαγμένα, και πως αυτή η υπέροχη αλλαγή οφείλεται εν μέρει στο ταίρι σας.

Στιγμές αδυναμίας
Δεν φοβάστε να δείξετε ο ένας στον άλλον τις ευαισθησίες σας. Τα πράγματα που σας γεμίζουν ανασφάλειες και όλα εκείνα που σας φοβίζουν. Και ξέρετε πολύ καλά ότι ο/η σύντροφός σας είναι ο καλύτερος και πιο πιστός σας σύμμαχος.

Προσπαθείτε
Και δεν θα σταματήσετε ποτέ να προσπαθείτε να γίνετε ακόμα καλύτεροι ο ένας για τον άλλον. Επειδή, όταν πραγματικά αγαπάς κάποιον, δεν θες ποτέ να σταματήσεις να τον κάνεις να αισθάνεται πως είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο για ‘σένα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v