Τα πράγματα που δεν χρειάζεται να έχετε κοινά

Επειδή, αν το καλοσκεφτείς, θες να κάνεις σχέση με ένα άτομο που σε ενθουσιάζει, ή με ένα καρμπόν του εαυτού σου;
Τα πράγματα που δεν χρειάζεται να έχετε κοινά
Θα το παραδεχτούμε ότι η ιδέα του να έχεις αρκετά κοινά με τον/την σύντροφό σου ακούγεται ωραία στην θεωρία. Σε κάποια πράγματα, μάλιστα, είναι τέλεια· φαντάσου ζευγάρια που δεν χρειάζεται να κάνουν ομηρικούς καυγάδες κάθε φορά που έχουμε εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, πόσα κοινά μπορείς να έχεις με έναν άνθρωπο προτού αρχίσεις να βαριέσαι;

Ίδια γούστα σε σειρές
Θα ήταν πολύ ωραίο να βλέπατε τις ίδιες σειρές, να αράζατε μαζί στον καναπέ και να τις απολαμβάνατε τρώγοντας, αλλά σκέψου κι αυτή την οπτική: Δεν θα ξαναδείς επεισόδιο μόνος σου. Επίσης, πείτε αντίο στην κοινωνική σας ζωή, γιατί σύντομα δεν θα μπορείτε να σηκωθείτε από τον καναπέ.

Ίδιοι φίλοι
Ή, ακόμα χειρότερα, διαφορετικοί φίλοι που έγιναν παρέα. Δεν σας υποχρεώνει κανένας να ζευγαρώσετε τις παρέες σας όπως ζευγαρώσατε εσείς. Η αληθινή ζωή δεν είναι sitcom, και αν αρχίσουν να συμβαίνουν σκηνικά Μόνικα-Τσάντλερ, οι αντιδράσεις θα είναι απρόβλεπτες.

Ίδια δουλειά
Ή ίδιο οικονομικό background. Παίζουν κάποιον ρόλο αυτά στον έρωτα; Όχι. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν σχέσεις μόνο με άτομα του “κύκλου” τους.

Ίδια όνειρα
Μπορεί ο ένας να είναι καλλιτέχνης και ο άλλος τραπεζικός υπάλληλος. Έχει σημασία; Όχι, επειδή πρέπει να στηρίζουμε τον/την σύντροφό μας, όποιο κι αν είναι το όνειρο ή η δουλειά του. Επιπλέον, όλα αυτά είναι κομμάτια του χαρακτήρα ενός ατόμου, και του προσδίδουν γοητεία. Οι διαφορές μας είναι που μας κάνουν να κολλάμε περισσότερο.

Ίδια γούστα σε μουσική
Επαναλάβετε μετά από εμάς: Οι άνθρωποι που σνομπάρουν άλλους ανθρώπους λόγω των μουσικών τους προτιμήσεων είναι κακοί άνθρωποι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v