Εξομολογήσεις: Οι χειρότερες συμβουλές για σχέσεις

Οι χειρότερες συμβουλές που έχουν ακουστεί ποτέ για σχέσεις, όπως τις εξομολογήθηκαν αναγνώστες.
Εξομολογήσεις: Οι χειρότερες συμβουλές για σχέσεις
Όλοι έχουμε ακούσει (και ίσως ακολουθήσει) πολύ, πολύ κακές συμβουλές στην ερωτική μας ζωή. Ίσως έρχονται από τους φίλους μας, ίσως από την μαμά μας. Κάποιες φορές και από αγνώστους, επειδή μερικές φορές το να λες τα προβλήματά σου σ’ έναν άνθρωπο που δεν σε ξέρει είναι η καλύτερή σου επιλογή. Κι αυτές είναι οι χειρότερες συμβουλές που έχουν δεχτεί οι αναγνώστες και οι φίλοι μας, όπως μας τις εξομολογήθηκαν.

Κάποιες είναι αναχρονιστικές. Κάποιες είναι σεξιστικές. Κάποιες άλλες δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα και ακόμα προσπαθούμε να τις βγάλουμε από το μυαλό μας. Κρατηθείτε γερά, επειδή θα νιώσετε αμήχανα.

"Του άντρα δεν πρέπει να του κάθεσαι πριν το τέταρτο ραντεβού, γιατί θα σε 'χει για δεδομένη."
"Βρες κάποιον που να σ' αγαπάει περισσότερο απ' ό,τι τον αγαπάς εσύ."
Μαρία, 25


“Κι επιτέλους πάψε ν’ αυτοτιμωρείσαι
που δεν μπόρεσες να είσαι αυτό που ήθελε
μην ξεχνάς πολύ καλύτερή του είσαι
πάψε πια ν’ απολογείσαι για ό,τι γίνεται.”
Αυτή τη συμβουλή μου την είπαν οι φίλες μου η Καίτη και η Νατάσσα, αλλά και οι δυο σκ*τά τα έκαναν στην ερωτική τους ζωή.
Χρήστος, 29

Τα είχα με τον αρραβωνιαστικό μου (ήμασταν μαζί 3-4 μήνες) και μου την έπεφτε κάποιος που μου άρεσε πάρα πολύ. Το συζήτησα με μία φίλη, η οποία μου πρότεινε να βγω (κρυφά) μερικές φορές με τον άλλον για να τον γνωρίσω και να αποφασίσω μετά ποιον θέλω.
Κωνσταντίνα, 28

“Να κάνεις ghosting! Γιατί να μην κάνεις ghosting;” Δεν έκανα, τελικά. 
Αλέξανδρος, 24

“Μην είσαι τόσο επιλεκτικός.” Να κάνω τι, δηλαδή; Να βολευτώ με ό,τι μου ‘ρχεται; Είναι σαν να μου λες ότι, αντί να είμαι μόνος μου, να βρω ό,τι να ‘ναι, απλά για να μην μιζεριάζω ολομόναχος.
Κυριάκος, 32

"Μην τον χωρίσεις αν δεν βρεις τον επόμενο." Το κλασικό σκεπτικό (δυστυχώς) πολλών γυναικών ότι πρέπει πρώτα να "δέσεις" τον επόμενο για να αφήσεις τον προηγούμενο.
Λίνα, 27

Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v