Είναι καλός ή υποκρίνεται; Πώς να το καταλάβεις

Σου φαίνεται μαγικός και ονειρεμένος; Αυτός ο μικρός οδηγός θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι όλα μια απάτη…
Είναι καλός ή υποκρίνεται; Πώς να το καταλάβεις
Πόσες φορές σου έχει τύχει να γνωρίζεις κάποιον και να σκέφτεσαι ότι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός; Και πόσες φορές κατέληξες να πληγώνεσαι, επειδή όντως όλη του η καλοσύνη ήταν μια μάσκα που έπεσε, αφού πήρε από ‘σένα αυτό που ήθελε; Άφησέ μας να σε βοηθήσουμε, και να σου φτιάξουμε μια μικρή και περιεκτική λίστα με τα πράγματα που σημαίνουν ότι, όχι, δεν έπεσες για άλλη μια φορά σε κάποιον που θέλει να σε εκμεταλλευτεί.

Είναι πάντα στην ώρα του
Κανονίσατε να βρεθείτε στις εννιά; Είναι εκεί στις εννιά—άντε, εννιά και δέκα. Δεν σου στέλνει μήνυμα πέντε λεπτά πριν να σου πει ότι κόλλησε στην κίνηση, ούτε ότι είναι στον δρόμο (μετάφραση: μόλις βγήκε απ’ το ντους).

Θυμάται τις λεπτομέρειες
Όπως, για παράδειγμα, τι καφέ παραγγέλνεις το πρωί. Ή ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα—πράγματα που δεν χρειάστηκε να ρωτήσει για να μάθει, και απλά ειπώθηκαν κάποια στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι σου δίνει προσοχή όταν μιλάς.

Ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει για την ζωή σου…
…κι αυτό σημαίνει ότι θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου και (μελλοντικά) την οικογένειά σου. Αν είναι να γίνει κομμάτι της ζωής σου, άλλωστε, ξέρει ότι αυτοί οι άνθρωποι “πάνε πακέτο” μαζί σου, και θέλει να έχει καλή σχέση μαζί τους.

Φέρεται με σεβασμό
Λένε πως αν θες να καταλάβεις αν ένας άνθρωπος είναι καλός, πρόσεξε πώς μιλάει στους σερβιτόρους. Κι αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Θα σε αφήσει να τον πλησιάσεις
Συναισθηματικά, εννοούμε. Ακόμα κι αν δεν είναι ο τύπος που μιλάει αναλυτικά για τα αισθήματά του, δεν θα είναι ψυχρός και δεν θα ντραπεί να σου δείξει κι άλλες, πιο ευαίσθητες πλευρές του.

Θα σε αφήνει να μιλάς
Αυτό μπορεί να σου φαίνεται αυτονόητο, αλλά πολλοί άντρες έχουν την τάση να κυριαρχούν στις συζητήσεις τους με τις συντρόφους τους, κι αυτό είναι ειλικρινά ένα σημάδι ότι δεν είναι καλός άνθρωπος. Αν οι κουβέντες σας είναι όντως διάλογος και όχι εσύ να προσπαθείς να αρθρώσεις κουβέντα, τότε όλα πάνε καλά.

Δεν θα παίζει μαζί σου
Ένας τύπος που θέλει απλά να διασκεδάσει μαζί σου θα παίξει παιχνίδια με το μυαλό σου και θα σε κρατάει σε ανησυχία. Ένας τύπος που πραγματικά θέλει να είναι μαζί σου, θα είναι ειλικρινής μαζί σου.

Δεν θα έχει προσδοκίες
Όλοι έχουμε προσδοκίες από τις σχέσεις μας, και αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό που εννοούμε είναι ότι θα μπορεί να κάνει όμορφες πράξεις για ‘σένα, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Η αγάπη, άλλωστε, είναι ανιδιοτέλεια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v