Πρώτη φορά στο sex shop

Θέλετε να «παίξετε» όπως δεν ξέρετε τι θα συναντήσετε στο sex shop; Όσα χρειάζεται να ξέρετε για να μπείτε με το… δεξί.
Πρώτη φορά στο sex shop
Sex Shop. Μαγαζί- ταμπού για κάποιους, χώρος αναψυχής και kinky αγορών για άλλους. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, μάλλον έχεις κοκκινίσει ήδη σκεπτόμενος/η την πρώτη σου επίσκεψη και αγορά.

Δεν υπάρχει λόγος.

Ιδού μερικές βασικές και χρήσιμες συμβουλές για να μπεις – και να βγεις – κερδισμένος.

* Ο τύπος που δουλεύει εκεί δεν σε θεωρεί κανέναν ανώμαλο. Κάθε μέρα τα μάτια του βλέπουν πολλά και… διάφορα. Ο λόγος που το κάνει είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα γουστάρει τη φάση και γουστάρει να βλέπει κόσμο να μπαίνει στο μαγαζί επειδή θέλει να περάσει καλά στην ερωτική του ζωή. Ή καλύτερα τελοσπάντων.


Μην τον ντραπείς, συζήτα μαζί του για αυτό που θες και μη φοβηθείς να τον ρωτήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί. Έχει σίγουρα απαντήσει σε 12908371089371 διαφορετικές ερωτήσεις για κάθε αντικείμενο εκεί μέσα.

* Αν παρ’ όλα αυτά νοιώθεις άβολα, τότε πάρε μαζί σου το ταίρι σου ή κάποιον φίλο/η. Ποιος ξέρει; Μπορεί κι εκείνος/η να βρει κάτι να αγοράσει.

* Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι αν δεν θες. Πολύς κόσμος μπαίνει μέσα απλά για να «κόψει μια βόλτα» και να δει τι παίζει και μετά φεύγει. Δεν είναι κακό. Κι εσύ μπορείς να μπεις, να κάνεις μια γύρα και να φύγεις στο τσακ -μπαμ. Όταν νοιώσεις έτοιμος, θα ξαναγυρίσεις – λογικά.


* Πάρε το χρόνο σου με το τι θες να αγοράσεις – εκτός και αν σε έχει στείλει το ταίρι σου… καρφί για κάτι. Κάποια παιχνίδια είναι αρκετά οικονομικά και μίας χρήσης, ενώ άλλα μπορούν να ανέβουν σε κόστος και να αποτελέσουν… επένδυση.

Μην πάρεις κάτι μόνο και μόνο για να το πάρεις ή επειδή σου φάνηκε εντυπωσιακό. Οι αγορές σε sex shop μοιάζουν αρκετά με το να αγοράζεις ρούχα: αν δεν σου αρέσει κάτι πολύ, πιθανότατα δεν θα το φορέσεις (κλείσιμο ματιού). Σε κάθε περίπτωση τσέκαρε τυχόν εγγύηση καλής λειτουργίας και κράτα για παν ενδεχόμενο την απόδειξη.

* Σκέψου τι σε «ανάβει» και δοκίμασε να εξερευνήσεις το σώμα σου (χωρίς sex toys) πρώτα για να δεις πώς ανταποκρίνεται και πώς ερεθίζεται. Των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν… δοκιμάζουν.

* Αν δεν θες να παραμείνεις πολύ ώρα μέσα ή να πιάσεις κουβέντα με τον πωλητή/ ιδιοκτήτη, τότε κάνε μια μίνι έρευνα πριν το επισκεφθείς. Μπες στη σελίδα του – αν έχει, τα περισσότερα και σύγχρονα έχουν – και τσέκαρε τι θες να πάρεις. Σημείωσε όνομα ή κωδικό και πήγαινε… συστημένος.

* Μην ντραπείς για αυτό/αυτά που θα πάρεις. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του κι εσύ έχεις δικαίωμα να κάνεις και να αγοράζεις ό,τι θες για σένα ή τον/την σύντροφό σου. Στο sex shop δεν υπάρχουν «παράξενες» αγορές – παράξενοι άνθρωποι ίσως. Είτε είναι μαστίγιο, είτε χειροπέδες, είτε δονητής 70 εκατοστών είτε δερμάτινη μάσκα όλα… αγοράζονται και όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς καμία μα καμία τύψη.

* Αν παρ’όλα αυτά ντρέπεσαι ή έχεις τύψεις – άνθρωπος είσαι – μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις τα πάντα online και να τα δεις να έρχονται άμεσα στην πόρτα σου χωρίς… άβολες καταστάσεις.

Καλές αγορές και καλή διασκέδαση!

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v