Αληθινές ιστορίες παράλογης αγάπης

Λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός. Και τα παρακάτω αληθινά ζευγάρια το απέδειξαν… δυστυχώς.
Αληθινές ιστορίες παράλογης αγάπης
Έχουν υπάρξει ιστορίες αγάπης που τις θυμόμαστε ακόμα και κλαίμε από συγκίνηση. Και, από την άλλη πλευρά, έχουν υπάρξει ιστορίες αγάπης που – στην καλύτερη περίπτωση – μας κάνουν ακόμα να ξύνουμε το κεφάλι μας με απορία. Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός, και δυστυχώς τα παρακάτω ζευγάρια το απέδειξαν περίτρανα. Η αγάπη τους έμεινε στην ιστορία, καταγράφτηκε σε βιβλία και blogs, και ο κόσμος ποτέ ξανά δεν θα είναι ο ίδιος.

Καλιγούλας και Δρουσίλλα

Ο Καλιγούλας είναι μια ιστορική φυσιογνωμία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ήταν παράφρονας, πίστευε ότι ήταν θεός, και είχε υπερβολικά στενές σχέσεις με την αδερφή του, Ιουλία Δρουσίλλα. Αλλά έτσι ήταν τα πράγματα στην αρχαία Ρώμη. Α, ναι, επίσης ο Καλιγούλας εκπόρνευε την Δρουσίλλα σε άλλους άντρες. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τον Καλιγούλα, απλά μην δείτε την ταινία. Είναι ένα κακογυρισμένο, βαρετό πορνό.

Μέριλιν Μονρό και Τζο ΝτιΜάτζιο

Το απόλυτο και παντοτινό σύμβολο του σεξ παντρεύτηκε τον σταρ του μπέιζμπολ, Τζο ΝτιΜάτζιο, και σύντομα άρχισαν να διαδίδονται φήμες για την κακή του συμπεριφορά. Αποκορύφωμα ήταν η ημέρα που γυρίστηκε η πιο διάσημη σκηνή της καριέρας της Μέριλιν, με το λευκό φόρεμα που σηκώνεται. Μετά από εννέα μόλις μήνες γάμου, η Μέριλιν ζήτησε διαζύγιο, και αναζωπυρώθηκαν οι φήμες ότι ο Τζο την χτυπούσε. Το ακόμα πιο παράξενο είναι πως, μετά το τέλος του επόμενού της γάμου, οι δυο τους παρέμειναν φίλοι.

Ερρίκος Η’ και Άννα Μπολέιν

Είσαι ο βασιλιάς της Αγγλίας, και η γυναίκα σου δεν μπορεί να σου προσφέρει απογόνους για να αναλάβουν τον θρόνο. Την ίδια στιγμή, την απατάς με την νεότερη και πιο όμορφη Άννα Μπολέιν. Έπειτα, ξεκινάς ολόκληρη επανάσταση εναντίον του Πάπα, ώστε να μπορέσεις να χωρίσεις την γυναίκα σου και να παντρευτείς την ερωμένη σου. Έπειτα, η ερωμένη σου αποτυγχάνει να σου προσφέρει τον γιο που τόσο επιθυμείς, την κατηγορείς για απιστία, αιμομιξία και μαγεία και την αποκεφαλίζεις. Άλλη μια μέρα στη ζωή των Άγγλων γαλαζοαίματων.

Γούντι Άλλεν και Σουν-Γι Πρέβιν

Ο Γούντι Άλλεν επίσης δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι τον ξέρουν και όλοι έχουν γνώμη για τις ταινίες του, ακόμα κι αν δεν τις έχουν δει. Παράλληλα, πολλές γυναίκες πέρασαν από την ζωή του, μια εκ των οποίων ήταν η Μία Φάροου, γνωστή και ως Ρόζμαρι—αυτή με το δαιμονικό μωρό. Ο Γούντι και η Μία δεν παντρεύτηκαν ποτέ, συνεπώς ο Γούντι δεν έγινε ποτέ επίσημα κηδεμόνας της θετής κόρης της Μία, Σουν-Γι. Και μετά τον χωρισμό τους, το 1992, η Σουν-Γι μετακόμισε στο σπίτι του Γούντι, παντρεύτηκαν και είναι ακόμα μαζί. Και αν το να παντρεύεσαι την θετή κόρη της πρώην σου δεν είναι αρκετά περίεργο, αναφέρουμε ότι η Μία Φάροου τρέχει τον Γούντι Άλεν εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα παιδιά της.

Αυτή η γυναίκα που παντρεύτηκε τον Πύργο του Αίφελ

Και περνάμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Επειδή οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθούν τα όνειρά τους και την καρδιά τους, και αν η καρδιά τους λέει ότι είναι ερωτευμένη με ένα γιγάντιο κατασκεύασμα από μέταλλο, τότε δεν μπορείς να πεις όχι. Επίσης, ο Πύργος του Άιφελ είναι γυναίκα. Αυτή η γυναίκα βρίσκεται σε μία λεσβιακή σχέση με τον Πύργο του Άιφελ. Κι αν τολμάτε, υπάρχει και βίντεο όπου "ολοκληρώνουν" την σχέση τους.

Britney Spears και Justin Timberlake

Επειδή ποτέ κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει αυτή την εμβληματική φωτογραφία.

Κόρτνεϊ Λαβ και Έντουαρντ Νόρτον

Όχι, δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τίποτα σχετικό με τον Κερτ Κομπέιν, γιατί αυτός ο γάμος ήταν ιερός. Τι συμβαίνει, όμως, όταν ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του και η καλύτερη ροκ σταρ της γενιάς της πρωταγωνιστούν μαζί σε μια ταινία; Ερωτεύονται, κάνουν μια σύντομη σχέση και μετά από καιρό η Κόρτνεϊ λέει κακίες στο Twitter. Και τον αποκάλεσε σεξιστή. Ναι, εντάξει, δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό με το κόνσεπτ της αλήθειας, αλλά εμείς ακόμα την αγαπάμε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v