Αυτά που κάνουν οι γυναίκες (και λατρεύουν οι άντρες)

Ποια είναι εκείνα τα σούπερ χαριτωμένα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και λατρεύουν οι άντρες;
Αυτά που κάνουν οι γυναίκες (και λατρεύουν οι άντρες)
Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα, και να κάνει τους άντρες να παραμιλούν; Και, όχι, δεν μιλάμε για πράγματα που μπορεί να κάνει στο κρεβάτι. Ώρα να γίνουμε χαριτωμένοι, προσπαθώντας να θυμηθούμε όλα εκείνα τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και αφήνουν τους άντρες άναυδους…

1. Όταν τον κάνεις να γελάει
Λέγεται συχνά πως ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσεις μια γυναίκα είναι να την κάνεις να γελάσει. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους άντρες. Το γέλιο είναι υγεία και το χιούμορ μπορεί να γίνει το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο.

2. Όταν σε παίρνει ο ύπνος πάνω του
Εκεί που είστε αγκαλιά στον καναπέ και βλέπετε ταινία, και ξαφνικά έχεις γείρει πάνω του και σ’ έχει πάρει ο ύπνος. Δεν πρόκειται να κουνηθεί απ’ την θέση του, και γιατί δεν θέλει να σε ξυπνήσει, αλλά κυρίως γιατί δεν μπορεί να σταματήσει να σε κοιτάει με χαζό χαμόγελο.

3. Όταν ξυπνάς δίπλα του
Θα σου πούμε ένα μικρό μυστικό: Όταν ξυπνάτε μαζί, δεν τον ενδιαφέρει που τα μαλλιά σου είναι ανακατεμένα, ούτε που είσαι άβαφτη κι απεριποίητη και η φωνή σου είναι βραχνιασμένη από τον ύπνο. Για εκείνον είσαι η πιο όμορφη γυναίκα στη ζωή του.

4. Όταν του στέλνεις ένα πονηρό μήνυμα
Μέσα στην μέρα, μπορεί να κάνεις τις δουλειές σου και απλά του στέλνεις ένα μήνυμα που... υπόσχεται πολλά. Ένα Δεν μπορώ να περιμένω να σε δω το βράδυ και μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα φύγεις από το κεφάλι του.

5. Όταν φοράς τα ρούχα του
Εκείνο το κινηματογραφικό κλισέ, που η γυναίκα εμφανίζεται στην κρεβατοκάμαρα, φορώντας μονάχα ένα φαρδύ πουκάμισο ή φούτερ του συντρόφου της; Ναι, είναι ίσως το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο.

6. Όταν του βγάζεις παρατσούκλια
Μπορεί να μην θέλει ποτέ να τα ξεστομίσεις μπροστά σε άλλους, αλλά – πίστεψέ μας – όταν του βγάζεις ένα αστείο ή χαζούλι παρατσούκλι και το λες όταν είστε μόνοι, σε ερωτεύεται όλο και πιο πολύ.

7. Όταν παίζεις με τα μαλλιά σου
Το κάνεις ασυναίσθητα τις περισσότερες φορές, και το ίδιο ασυναίσθητα εκείνος σκαλώνει και σε κοιτάει. Παρομοίως όταν παίζεις με τα δικά του μαλλιά. (Άλλο ένα πράγμα που δεν πρόκειται να παραδεχτεί εύκολα δημόσια.)

8. Όταν του μαγειρεύεις
Το μαγείρεμα είναι σέξι. Το μαγείρεμα είναι σημάδι αγάπης. Το μαγείρεμα σημαίνει ότι νοιάζεσαι πραγματικά και πως αυτός ο άνθρωπος έχει πλέον μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Κι αν θες ακόμα πιο σέξι παραλλαγή, πες του πως θες να μαγειρέψετε μαζί. Και θα γελάσετε, και θα φάτε—δεν μπορούμε να φανταστούμε μεγαλύτερη ευτυχία.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v