Τα ανοιξιάτικα πικ νικ είναι η πιο υγιεινή συνήθεια

Τα ανοιξιάτικα πικ νικ είναι απολαυστική συνήθεια. Με αυτές τις ιδέες για να γεμίσετε το καλαθάκι σας όμως, θα γίνει και η πιο υγιεινή.
Τα ανοιξιάτικα πικ νικ είναι η πιο υγιεινή συνήθεια
Οι παρακάτω ιδέες για σνακ είναι εύκολες, υγιεινές και ιδανικές για να γεμίσετε το καλαθάκι του πικ νικ σας και να πάρετε τον δρόμο για την εξοχή ή κάποιο πάρκο αυτή την άνοιξη. Ιδού τι μπορείτε να ετοιμάσετε για να κάνετε τις εξορμήσεις σας στο πράσινο… ανάλαφρες και νόστιμες.

Πιτσάκια από Cream Crackers και λαχανικά

Συνδυάστε τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη, με τριμμένη τομάτα, φέτα χαμηλών λιπαρών, πράσινη πιπεριά, ελιές, κρεμμύδι και μανιτάρια και ψήστε τα πιο υγιεινά πιτσάκια, που παράλληλα χάρη στην β-γλυκάνη βοηθούν στη ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης. Δείτε την εύκολη, άκρως χορταστική συνταγή εδώ

Ξηροί καρποί και σούπερ φρούτα

Σε ένα μπολάκι, αναμίξτε ωμά αμύγδαλα (κατά προτίμηση ανάλατα) με μύρτιλλα και απολαύστε στην εξοχή ένα σνακ με λίγες θερμίδες και πολλά θρεπτικά συστατικά.

Ψωμί του τοστ με γαλοπούλα light

Γρήγορο και πανεύκολο σνακ, μια φέτα ψωμί του τοστ με μια φέτα βραστή γαλοπούλα light ετοιμάζεται και αποθηκεύεται χωρίς έγνοιες στο καλαθάκι του πικνίκ και σας χορταίνει με λιγότερες από 100 θερμίδες.

Μίνι αραβικές πίτες με χούμους

Μία αραβική πίτα, γεμιστή με δύο κουταλιές της σούπας χούμους είναι η δόση ενέργειας που χρειάζεστε, χωρίς να επιβαρυνθείτε με παραπάνω από 230 θερμίδες.

Τυρί τύπου κότατζ με φράουλες

Άκρως δροσιστική και ανοιξιάτικη γεύση, το κρεμώδες τυρί έχει λίγα λιπαρά και συνδυάζεται όμορφα με τις ζουμερές φράουλες. Με μισή κούπα τυρί και μισή κούπα κομμένες φράουλες (και μια κουταλίτσα βούτυρο αμυγδάλου, αν έχετε), θα πάρετε τη σωστή δόση πρωτεΐνης και γεύσης, αραχτοί στην εξοχή.

Pancakes με κουάκερ και μπανάνες

Με 100 γραμμάρια βρώμης, 3 ασπράδια αυγό, ένα ολόκληρο αυγό, σταφίδες και κανέλα, φτιάχνετε εύκολα τα πιο υγιεινά pancakes σε αντικολλητικό τηγάνι. Πάρτε τα μαζί σας, συνδυάστε με μέλι και κομμένη μπανάνα και κανέλα και θα έχετε ένα σούπερ υγιεινό γλύκισμα για να απολαύσετε στο πικ νικ σας.

Μήλο με φυστικοβούτυρο

Πάρτε μαζί σας μήλα, φυστικοβούτυρο και κανέλλα και ένα μαχαίρι. Καθισμένοι αναπαυτικά στο τραπεζομάντιλο του πικ νικ σας, μπορείτε να κόψετε το μήλο σε ροδέλες, να αλείψετε μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο, να πασπαλίσετε με κανέλα και να συνδυάσετε τη δροσιά του φρούτου, τη γεύση της κανέλας και την πρωτεΐνη του φυστικοβούτυρου στην ίδια μπουκιά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v