ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα «ηλεκτροσόκ» που πρέπει να φέρει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ευελπιστούν ότι ο Ρουμάνος θα καταφέρει να πάρει από τους παίκτες το κάτι παραπάνω, που πιστεύουν ότι δεν προσπάθησε να κάνει ο Στανόγεβιτς.

Πηγή: Real.gr
Τα «ηλεκτροσόκ» που πρέπει να φέρει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ οι αλλαγές προπονητών, διαχρονικά, είναι συχνό φαινόμενο, ωστόσο είναι πρωτόγνωρο, τουλάχιστον για τη νεώτερη ιστορία του Δικεφάλου, το να προπονείται με άλλον τεχνικό η ομάδα το πρωί (Στανόγεβιτς) και με άλλον το απόγευμα (Λουτσέσκου).

Το σίγουρο είναι ότι οι διαδικασίες έτρεξαν πολύ γρήγορα και με την λογική ότι θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί "το λάθος που έγινε με την επιλογή του Στανόγεβιτς", όπως παραδέχθηκε ο Λούμπος Μίχελ.

Τι αλλάζει ήδη στον ΠΑΟΚ με την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία;

Σε ό,τι αφορά το σχήμα, το "αγαπημένο" του Λουτσέσκου, 4-2-3-1, είναι πανομοιότυπο με αυτό που εφάρμοζε ο Ίβιτς την περασμένη αγωνιστική περίοδο και που εξ ανάγκης προσπάθησε να εφαρμόσει, χωρίς να το πολυπιστεύει, ο Στανόγεβιτς.

Περισσότερα στο filathlos.gr

SPONSORED LINKS

"Μέσα σε κάθε κυνικό άτομο υπάρχει ένας απογοητευμένος ιδεαλιστής."

George Carlin

  • 1923 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ισμέτ Ινονού, με κοινή δήλωσή τους, ανακοινώνουν ότι επήλθε συμφωνία εφ' όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY