ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα «ηλεκτροσόκ» που πρέπει να φέρει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ευελπιστούν ότι ο Ρουμάνος θα καταφέρει να πάρει από τους παίκτες το κάτι παραπάνω, που πιστεύουν ότι δεν προσπάθησε να κάνει ο Στανόγεβιτς.

Πηγή: Real.gr
Τα «ηλεκτροσόκ» που πρέπει να φέρει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ οι αλλαγές προπονητών, διαχρονικά, είναι συχνό φαινόμενο, ωστόσο είναι πρωτόγνωρο, τουλάχιστον για τη νεώτερη ιστορία του Δικεφάλου, το να προπονείται με άλλον τεχνικό η ομάδα το πρωί (Στανόγεβιτς) και με άλλον το απόγευμα (Λουτσέσκου).

Το σίγουρο είναι ότι οι διαδικασίες έτρεξαν πολύ γρήγορα και με την λογική ότι θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί "το λάθος που έγινε με την επιλογή του Στανόγεβιτς", όπως παραδέχθηκε ο Λούμπος Μίχελ.

Τι αλλάζει ήδη στον ΠΑΟΚ με την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία;

Σε ό,τι αφορά το σχήμα, το "αγαπημένο" του Λουτσέσκου, 4-2-3-1, είναι πανομοιότυπο με αυτό που εφάρμοζε ο Ίβιτς την περασμένη αγωνιστική περίοδο και που εξ ανάγκης προσπάθησε να εφαρμόσει, χωρίς να το πολυπιστεύει, ο Στανόγεβιτς.

Περισσότερα στο filathlos.gr

SPONSORED LINKS

"Ο άνθρωπος που ξέρει να γελά με τον εαυτό του δεν θα πάψει ποτέ να διασκεδάζει."

Σίρλεϊ ΜακΛέιν

  • 1895 - Αρχίζουν οι μεγάλες σφαγές των Αρμενίων στη Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στη Τουρκία
    1914 - Ενώ μαίνεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, οι γερμανικές δυνάμεις νικούν τους Ρώσους στη μάχη του Σταλουπόνεν
    1949 - Ο Ελληνικός στρατός καταλαμβάνει πλήρως το ορεινό συγκρότημα του Βίτσι, απωθώντας τα τελευταία υπολείμματα του Δημοκρατικού Στρατού προς την Αλβανία. Τερματίζεται ουσιαστικά ο από του 1946 μαινόμενος Εμφύλιος Πόλεμος

© 2002-2017 MEDIA2DAY