ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Νέα γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για θέματα θέρμανσης

Στον πενταψήφιο αριθμό 11322 μπορούν πλέον να καλούν οι καταναλωτές που θέλουν να ενημερωθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη σύνδεσή τους στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Αττική.

Πηγή: Real.gr
Νέα γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για θέματα θέρμανσης

Στον πενταψήφιο αριθμό 11322 μπορούν πλέον να καλούν οι πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τη σύνδεσή τους στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στο λεκανοπέδιο.

Η νέα γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της ΕΔΑ Αττικής ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές Οκτωβρίου και είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Καλώντας στο 11322 με αστική χρέωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν με εκπρόσωπο του τμήματος υποστήριξης πελατών για οποιοδήποτε θέμα αφορά στη σύνδεσή τους ή με το κέντρο άμεσης επέμβασης της εταιρείας προκειμένου να αναφέρουν κάποια τεχνική βλάβη ή δυσλειτουργία στο δίκτυο.

Μέσα από ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο επανδρωμένο με έμπειρο προσωπικό, οι καταναλωτές, αλλά και οι συνεργάτες της ΕΔΑ Αττικής, μπορούν να λάβουν κάθε πληροφορία σχετικά με τη διαθεσιμότητα δικτύου φυσικού αερίου στη διεύθυνση ενδιαφέροντος τους, τα στάδια της διαδικασίας σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, τις ισχύουσες προσφορές της ΕΔΑ Αττικής, τα οφέλη και τις χρήσεις του φυσικού αερίου στο σπίτι και την επιχείρηση, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για την εγκατάσταση θέρμανσης και το δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπορικών συνεργατών της εταιρείας.

Μέσα από την ανάπτυξη σύγχρονων και ευέλικτων καναλιών επικοινωνίας, όπως είναι η εταιρική ιστοσελίδα www.edaattikis.gr και η γραμμή εξυπηρέτησης 11322, η ΕΔΑ Αττικής επιδιώκει την οικοδόμηση ενός τεχνολογικά προηγμένου συστήματος εξυπηρέτησης, που διαρκώς θα βελτιώνεται και θα αναβαθμίζεται με νέες υπηρεσίες αποσκοπώντας στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών και συνεργατών της.

SPONSORED LINKS

"Υπάρχουν χειρότερα εγκλήματα από το να καις βιβλία. Ένα από αυτά είναι να μη τα διαβάζεις."

Ρέι Μπράντμπουρι

  • 1882 - Γεννήθηκε ο Ρώσος συνθέτης Ιγκόρ Στραβίνσκι.
    1885 - Φθάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης το "Άγαλμα της Ελευθερίας", ως δώρο των Γάλλων προς τους Αμερικανούς.
    1940 - Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από την Σοβιετική Ένωση.
    1944 - Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από την Δανία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY