ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Με ένα «κλικ» βλέπεις online την πορεία αποκατάστασης βλαβών!

Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της ΕΥΑΘ ο καταναλωτής μπορεί να βλέπει απευθείας πού γίνονται εργασίες, επιλέγοντας την περιοχή, η οποία τον ενδιαφέρει.

Πηγή: Real.gr
Με ένα «κλικ» βλέπεις online την πορεία αποκατάστασης βλαβών!

Τη δυνατότητα να παρακολουθούν online την πορεία των εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης έχουν πλέον οι καταναλωτές, χάρη στο νέο σύστημα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, που η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης ενσωμάτωσε στον ιστοτόπό της (www.eyath.gr).

Με ένα «κλικ» στην αρχική ηλεκτρονική σελίδα της ΕΥΑΘ (στο μενού «Ενημερωθείτε για διακοπές υδροδότησης»), ο καταναλωτής μπορεί να βλέπει απευθείας πού γίνονται εργασίες, προγραμματισμένες ή έκτακτες, και κατά συνέπεια πού υπάρχει διακοπή υδροδότησης, επιλέγοντας μάλιστα την περιοχή που τον ενδιαφέρει.

Βλέπει, παράλληλα, τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης και ενημερώνεται για το αν είναι ακόμη σε εξέλιξη οι εργασίες ή έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να επανεκτιμήσει την κατάσταση της δικής του υδροληψίας. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης της διακοπής υδροδότησης ή τυχόν βλάβης μέσα από ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα είναι σε απευθείας «σύνδεση» με τα συνεργείατης εταιρίας.

«Δίνοντας πρόσβαση σε δεδομένα πραγματικού χρόνου στους καταναλωτές της, η ΕΥΑΘ επιδιώκει αφενός να βελτιστοποιήσει την εξυπηρέτησή τους επιταχύνοντας -με τη βοήθεια της τεχνολογίας- τις διαδικασίες, αφετέρου δε να τους καταστήσει σταδιακά κοινωνούς στη "διαχείριση", τρόπον τινά, του υδροδοτικού συστήματος της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια λογική εντάξαμε στους λογαριασμούς μας ιστορικό κατανάλωσης κι επιδιώκουμε πιλοτικά την εφαρμογή έξυπνων μετρητών, ώστε ο καταναλωτής να έχει "εικόνα" και να διαχειρίζεται κατά συνέπεια ορθολογικότερα το καθημερινό υδατικό του αποτύπωμα. Η πρόσβαση, λοιπόν, των πολιτών σε όλο και περισσότερα δεδομένα πραγματικού χρόνου εξυπηρετεί τον στρατηγικό μας στόχο της βιώσιμης διαχείρισης του νερού, με χαμηλότερο κόστος για την εταιρεία και λιγότερες θυσίες από τους καταναλωτές» τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, καθηγητής Γιάννης Ν. Κρεστενίτης. Προς το παρόν οι βλάβες ύδρευσης - αποχέτευσης δηλώνονται στον πενταψήφιο αριθμό 11124, ενώ για άλλες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο 2310.966600.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει να γελάει κανείς και χωρίς να νοιώθει ευτυχισμένος, γιατί αλλιώς μπορεί να πεθάνει χωρίς να έχει γελάσει ποτέ."

Ζαν ντε Λα Μπρυγιέρ

 • 1821 - H Καλαμάτα απελευθερώνεται από τους Τούρκους.
  1839 - Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η έκφραση ΟΚ (oll korrect) στην εφημερίδα Boston Morning Post.
  1857 - Ο Ελίσα Ότις δημιουργεί τον πρώτο ανελκυστήρα, που μπαίνει σε λειτουργία στη Νέα Υόρκη.
  1903 - Οι αδελφοί Ράιτ παρουσιάζουν το δημιούργημα τους, που έμελλε να κατακτήσει τους αιθέρες και να εκμηδενίσει τις αποστάσεις, το αεροπλάνο.
  1919 - Ο Μπενίτο Μουσολίνι ιδρύει το φασιστικό πολιτικό του κίνημα στο Μιλάνο της Ιταλίας.
  1992 - Σημειώνεται ο 6.000.000ός πόντος στο NBA.

© 2002-2018 MEDIA2DAY