ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχείς ανατροπές στο θρίλερ με την «χρυσή» διάρρηξη στο Βόλο – «Μας έκλεψαν 50.000 ευρώ και όχι 1,3 εκατ. ευρώ» λέει τώρα ο αδελφός του ηλικιωμένου φιλάνθρωπου

Ο Νίκος Δεληγιώργης, πρόεδρος φιλανθρωπικού ιδρύματος, δηλώνει ότι ο αδελφός του Γιώργος δεν κατέθεσε ποτέ στην αστυνομία αυτά που φημολογούνται. Αντίθετα άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι διαρρήκτες άρπαξαν 1,5 εκατ. ευρώ και χιλιάδες λίρες.

Πηγή: Real.gr
Συνεχείς ανατροπές στο θρίλερ με την «χρυσή» διάρρηξη στο Βόλο – «Μας έκλεψαν 50.000 ευρώ και όχι 1,3 εκατ. ευρώ» λέει τώρα ο αδελφός του ηλικιωμένου φιλάνθρωπου

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει η διάρρηξη - μαμούθ που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον Βόλο.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αφαίρεση του αστρονομικού χρηματικού ποσού των 1.3000.000 ευρώ και 400 χρυσών λιρών, από το σπίτι του Γιώργου Δεληγιώργη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι γνωστός για την φιλανθρωπική του δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, καθώς είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Ιδρύματος, το οποίο έχει κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Ωστόσο, ο αδελφός του, μιλώντας στο τοπικό κανάλι TRT της Στερεάς Ελλάδας αλλά και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέτρεψε τα δεδομένα.

«Ο αδελφός μου είχε μόνο 50.000 ευρώ. Αυτό με διαβεβαίωσε ότι κατέθεσε. Τώρα πώς διαδόθηκε αυτό για το άλλο ποσό, δεν ξέρουμε. Όσο για λίρες, δεν ξέρω τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικόλαος Δεληγεώργης.

Τα χρήματα αυτά θα πήγαιναν για κοινωφελείς σκοπούς και ο ίδιος έκανε έκκληση μέσα από την εκπομπή να επιστραφούν τα λεφτά.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

SPONSORED LINKS

"Η ευτυχία είναι όπως τα φιλιά. Πρέπει να τη μοιράζεσαι για να την απολαμβάνεις."

Μπερναρντ Μέλτζερ

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    1953 - Εκτελείται στις Ηνωμένες Πολιτείες το ζεύγος Ρόζενμπεργκ για κατασκοπία υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2018 MEDIA2DAY