Ψηφιακή S600: Ικανή, μικρή, όμορφη και οικονομική

Με τις γνωστές αρετές, αλλά και ”προίκα” το ενισχυμένο flash, την ανάλυση έξι ενεργών megapixels, την anti- blur λειτουργία, το ειδικό πρόγραμμα για λήψη φωτογραφιών στο σούρουπο, αλλά και την οθόνη δύο ιντσών, το νέο μέλος της οικογένειας Cybershot, η ψηφιακή S600 έρχεται στην Ελλάδα το Φεβρουάριο. Από 210 ευρώ.
Ψηφιακή S600: Ικανή, μικρή, όμορφη και οικονομική

του Πάρη Καπράλου

Θέλετε οι όμορφες στιγμές σας να ζουν για πάντα, χωρίς να προβληματίζεστε με τεχνικές λεπτομέρειες και δυσκολίες; Αν και η εξέλιξη των φωτογραφικών μηχανών σε ψηφιακές, και η κατάργηση του φιλμ συνέβαλλαν στην διευκόλυνσή σας, ο κανόνας ότι ”τίποτα δεν είναι τέλειο αν δεν δοκιμαστεί”, ισχύει.

Το νέο μοντέλο της Sony φαίνεται να αξιοποιεί αυτή την ”πείρα” στο καινούργιο μέλος της οικογένειας Cyber-shot, την S600, η οποία συνδυάζει το μικρό μέγεθος και το εξαιρετικό design με την εξελιγμένη και εύκολη στη χρήση τεχνολογία υψηλής ποιότητας που περιμένετε από τη Sony.

Η υψηλή ανάλυση των φωτογραφιών της S600 οφείλεται στον αισθητήρα Sony Super HAD CCD ανάλυσης 6.0 ενεργών Megapixels και η εξαιρετική πιστότητα των φωτογραφιών στο φακό Carl Zeiss Vario-Tessar με οπτικό zoom 3x, ενώ με την λειτουργία υψηλής ευαισθησίας, οι φωτογραφίες σας είναι πάντοτε ζωντανές και καθαρές.

Η μεγάλη και φωτεινή οθόνη 2.0 ιντσών στο πίσω μέρος της συσκευής σας επιτρέπει να εστιάζετε καθαρά στο αντικείμενο που φωτογραφίζετε, καθώς και να βλέπετε εύκολα τις φωτογραφίες που έχετε ήδη τραβήξει. Ακόμα, η τεχνολογία STAMINA, η οποία εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εξασφαλίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να χάσετε κάποια λήψη.

Και δεν τελειώσαμε. Η φωτογραφική μηχανή διαθέτει τεχνολογία εξάλειψης του θαμπώματος ”anti-blur” που σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε αντικείμενα που κινούνται με ταχύτητα χωρίς ”θολώματα”, όπως επίσης και να φωτογραφίζετε σταθερά αντικείμενα ενώ κινείστε οι ίδιοι (για παράδειγμα, μέσα από το αυτοκίνητο).

Ένα ακόμα θετικό σημείο της κάμερας είναι το βελτιωμένο, εξαιρετικά ισχυρό flash της, το οποίο είναι αποτελεσματικό σε απόσταση ως και 11 μέτρων από το αντικείμενο της φωτογράφησης, τριπλασιάζοντας έτσι την απόσταση από αυτή που υποστήριζαν προηγούμενα μοντέλα, ενώ ο ευρυγώνιος φακός ZEISS των 31mm (που ισοδυναμεί με 35mm σε μη ευρυγώνιες κάμερες), τον οποίο θα συναντήσετε, κανονικά, σε επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, θα σας δώσει την δυνατότητα να φωτογραφίζετε καλύτερα από ποτέ τοπία, ακόμα και τις δύσκολες – για τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές - αλλά παρόλα αυτά όμορφες ώρες του προχωρημένου ηλιοβασιλέματος.

Η ειδική λειτουργία λήψης φωτογραφιών σε μορφή 16:9 θα ”διευρύνει τους ορίζοντες της λήψης σας”.

Επιπλέον, ο νέος επεξεργαστής Real Imaging Processor βοηθά τη φωτογραφική μηχανή να προσφέρει εξαιρετικά ταχύ χρόνο απόκρισης, ανταποκρινόμενος στις εξαιρετικές δυνατότητες λήψης της.

Κι αν παρόλα αυτά επιμένετε στην έντυπη φωτογραφία η S600 έχει την λύση αφού ενσωματώνει την τεχνολογία PictBridge, η οποία αποτελεί στάνταρντ για την απευθείας εκτύπωση σε φωτογραφικούς εκτυπωτές σπιτιού.

Η Cyber-shot S600 είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρώπη και θα υπάρχει στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Το κόστος της ανέρχεται στα 210 ευρώ, τιμή η οποία συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v