ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με αυτήν την εφαρμογή, κάνεις στους φίλους σου κοπλιμέντα

Μια εφαρμογή που ενθαρρύνει τους χρήστες να είναι ευγενικοί απέναντι στους φίλους τους, ανήκει πλέον στον κολοσσό των social media.

Με αυτήν την εφαρμογή, κάνεις στους φίλους σου κοπλιμέντα

To ακρωνύμιο “TBH” (To be honest= για να είμαι ειλικρινής) δανείζεται μια νέα εφαρμογή, η οποία έχει εκτοξευθεί στην κορυφή του app store και πρόσφατα αγοράστηκε από το Facebook αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα downloads της.

Η εφαρμογή ενθαρρύνει τους χρήστες να απαντήσουν ανώνυμα σε ερωτήσεις για τους φίλους τους, οι οποίοι ύστερα παραλαμβάνουν τα αποτελέσματα του “γκάλοπ” με τη μορφή φιλοφρονήσεων.

Οι προγραμματιστές της εφαρμογής αναφέρουν πως “ήθελαν να φτιάξουν μια κοινότητα η οποία θα μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο χαρούμενοι και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας”.

Στην ιστοσελίδα της εφαρμογής μάλιστα αναφέρεται πως “ενώ την τελευταία δεκατία το Ίντερνετ εστίασε στην ανοιχτή επικοινωνία, το επόμενο ορόσημο θα αφορά τις συναισθηματικές ανάγκες των ανθρώπων. Όταν συναντηθήκαμε με τους υπευθύνους του Facebook, συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε αρκετές κοινές αξίες αναφορικά με την επικοινωνία των χρηστών μέσα από θετικές αλληλεπιδράσεις”.

Μετά την αγορά του ΤΒΗ το Facebook έχει τώρα στην κατοχή του τη δεύτερη, την τρίτη, την πέμπτη και την έκτη από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές του αμερικανικού App Store.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Tech Crunch το deal έκλεισε σε κάτι λιγότερο από 100 εκατομμύρια δολάρια.

SPONSORED LINKS

"Για να πετύχεις, δούλευε σκληρά, μην τα παρατάς ποτέ και, πάνω απ’ όλα, να έχεις μια υπέροχη εμμονή."

Γουόλτ Ντίσνεϊ

  • 1830 — Υπογράφεται στο Λονδίνο, μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας και Ρωσίας, πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάδα ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
    1878 — Ο ελληνικός στρατός εισβάλλει στην Θεσσαλία.
    1924 — Φεύγει από τη ζωή ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Βλαντιμίρ Λένιν.
    1976 — Λαμβάνει χώρα η πρώτη εμπορική πτήση με επιβάτες του υπερηχητικού αεροπλάνου Κονκόρντ.
    1984 — Πεθαίνει στην Χαλκίδα ο λογοτέχνης, κριτικός, θεατρικός συγγραφέας, ποιητής και πεζογράφος Γιάννης Σκαρίμπας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY