Ψαγμένα δωρεάν games για το κινητό σου

Βαρεθήκατε να παίζετε τα ίδια και τα ίδια στο κινητό; Δείτε μερικές διαφορετικές και δωρεάν επιλογές για να λιώσετε.
Ψαγμένα δωρεάν games για το κινητό σου
Τα παιχνίδια στα smartphones μπορεί να αποκτούν ολοένα και πιο εντυπωσιακά γραφικά, όμως από περιεχόμενο είναι λίγο έως πολύ συνηθισμένα.

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, περίεργο, παράξενο και ιδιαίερο, έχουμε οκτώ καλές προτάσεις και μάλιστα δωρεάν για να κατεβάσετε.

Tofu Hunter

Είτε είστε βήγκαν είτε όχι, αυτό το διασκεδαστικό shooter σας βάζει στη θέση κυνηγού των απανταχού θηραμάτων… σόγιας σε κάθε γωνιά του κόσμου. Ξεκλειδώστε ειδικά όπλα, μην σταματήσετε ποτέ να πυροβολείτε και μην νιώσετε καμία τύψη: τίποτα από ό,τι σκοτώνετε δεν είναι… κρέας.

Hungry Shark World

Είστε ένας πεινασμένος καρχαρίας. Πολύ πεινασμένος. Και μοναδικός σας σκοπός είναι να φάτε ό,τι υπάρχει στη θάλασσα, αλλά και εκτός αυτής. Κάθε τι που τρώτε σας δίνει δύναμη για να φάτε ακόμα περισσότερο, να μαζέψετε πόντους και να εξοπλίσετε τον καρχαρία σας με “στολίδια”, όπως ακουστικά (!) και κοσμήματα.

Blown Away

Σκαλωματικό platform game με έναν συμπαθέστατο ήρωα, τον Χέντρικ, ο οποίος χάρη στα “τηλεμεταφορικά” του παπούτσια δεν πηδάει σε επίπεδα – ως είθισται στα παιχνίδια του είδους – αλλά τηλεμεταφέρεται για να λύσει ένα σωρό παζλ.

Capitals: Free World Battle

Εξαιρετική δουλειά στο να μεταμορφωθεί ένα δημοφιλές επιτραπέζιο όπως το Σκραμπλ σε ένα εθιστικό multiplayer μάχης και λέξεων.

Zombies Run!

Πολλές εφαρμογές καταγράφουν και δίνουν κίνητρο για να τρέξουμε, όμως πόσες φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους διασκεδαστικά; Η συγκεκριμένη σας κάνει να κινητοποιηθείτε βάζοντάς σας σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, στο οποίο καταδικώκεστε από αιμοβόρους νεκροζώντανους που θέλουν το αίμα – και τις θερμίδες.

Pridefest

Μπορεί να μη φαίνεται τόσο “ψαγμένο”, μιας και μοιάζει με τα κλασικά παιχνίδια στα οποία χτίζετε πόλεις, όμως εστιάζει στην LGBT κοινότητα δίνοντας σας τη δυνατότητα να στήσετε το “χαρούμενο” φεστιβάλ ενισχύοντας τη δημοφιλία της πόλης σας.

Neko Atsume: Kitty Collector

Το μοναδικό παιχνίδι αυτή τη στιγμή το οποίο σας προκαλεί να μαζέψετε… γάτες. Βάζετε τρόφιμα στον κήπο σας για να τις προσελκύσετε και κάθε μια που έρχεται καταγράφεται στο “γατοβιβλίο”. Όσο πιο σπάνιες, τόσο καλύτερο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v