ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εξωφρενικά ακριβό θα είναι το νέο iPhone

Η απόκτηση του νέου μοντέλου της Apple θα είναι για… ολίγους αν κρίνουμε από την τιμή που «διέρρευσε».

Εξωφρενικά ακριβό θα είναι το νέο iPhone

Λίγες ημέρες έχουν μείνει για να μάθουμε πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 8, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για ένα άκρως ακριβό μοντέλο.

Το iPhone 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μοντέλα των 64GB, 256GB και 512GB με το chip μνήμης να φέρει την κατασκευαστική υπογραφή της Sandisk και τιμή εκκίνησης τα 999 δολάρια. Τιμή που θα αυξάνεται φυσικά, ανάλογα τη χωρητικότητα του μοντέλου.

Τα τελευταία δεδομένα για τη νέα ναυαρχίδα της Apple μιλούν για πλήκτρο home που θα μπορεί να αλλάζει μέγεθος, αλλά και την υποστήριξη συστήματος επιβεβαίωσης για το Apple Pay μέσω αναγνώρισης προσώπου του χρήστη.

H συσκευή θα μπορεί να καταγράψει 1080p video στα 240fps και μάλιστα με υποστήριξη HDR.

Tο νέο iPhone αναμένεται να αποκαλυφθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα.

 

SPONSORED LINKS

"Φυλάμε έναν άγγελο μέσα μας. Πρέπει να είμαστε οι προστάτες αυτού του αγγέλου."

Ζαν Κοκτώ

  • 1895 - Οι Γάλλοι κινηματογραφιστές και εφευρέτες Ογκύστ και Λουί Λυμιέρ δημιουργούν την πρώτη τους ταινία: την Έξοδος από το εργοστάσιο Λυμιέρ (La sortie des usines Lumière), που αποτυπώνει την έξοδο των εργατών από το εργοστάσιό τους.
    1945 Ο Αδόλφος Χίτλερ δίνει την διαταγή «Νέρων», βάσει της οποίας η Βέρμαχτ πρέπει, όσο οπισθοχωρεί, να καταστρέφει τα πάντα, ώστε ο εχθρός να βρει μονάχα καμμένη γη. Έτσι αγνοεί τελείως την τύχη ακόμη και του γερμανικού λαού.
    2004 - Η Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα γίνεται Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Είναι η πρώτη γυναίκα που γίνεται πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

© 2002-2018 MEDIA2DAY