10 απαραίτητα tech αξεσουάρ μέχρι 20€

Τα tech αξεσουάρ συνήθως κοστίζουν ακριβά. Βρήκαμε οικονομικές λύσεις στα… απολύτως απαραίτητα.
10 απαραίτητα tech αξεσουάρ μέχρι 20€

Ένα καλό γκάτζετ συνήθως συνοδεύεται από την αγορά ενός εξίσου καλού αξεσουάρ που ενισχύει ή συμπληρώνει τη λειτουργία του. Το κακό με αυτά τα αξεσουάρ είναι ότι συνήθως κοστίζουν αρκετά και επιβαρύνουν σημαντικά το μπάτζετ μας.

Όχι όμως όλα. Δείτε παρακάτω δέκα απαραίτητες tech αγορές έως 20€.

Flash Drive

Ναι, η αποθήκευση αρχείων σε Cloud είναι το προϊόν του μέλλοντος, όμως για πραγματικά μεγάλα αρχεία θα πρέπει να έχετε σούπερ γρήγορη σύνδεση. Επομένως η παλιά καλή εναλλακτική ενός flash drive με μπόλικη χωρητικότητα αποδίδει τα μέγιστα. Όπως αυτό της San Disk, το οποίο σας δίνει 32GB χώρου για να αποθηκεύσετε εικόνες, βίντεο, μουσική, αρχεία και ό,τι άλλο θέλετε με ταχύτητα USB 3.0.

«Κλειδαριά» για laptop

Προστατέψτε το laptop σας από επιτήδειους, με αυτό το kit ασφάλισης το οποίο «κλειδώνει» την συσκευή αλλά και τα περιφερειακά σας εύκολα και γρήγορα. Παραγγελία από εδώ.

Usb και microSD HUB

Τα hubs για USB σας επιτρέπουν να συνδέσετε περισσότερες από μια συσκευές, όμως το συγκεκριμένο διαθέτει θύρα και για microSD κάρτα που το καθιστά «ενισχυμένο» και άκρως χρηστικό, αφού μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαβάσετε το περιεχόμενο χωρίς να ψάχνετε σκυμμένος την αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή. Παραγγελία από εδώ

Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι

Ελαφρύ, πρακτικό και ασύρματο, το πληκτρολόγιο της Logitech σας απαλλάσσει μια και καλή από τα καλώδια και έρχεται μαζί με ένα επίσηςφ ασύρματο ποντίκι. Παραγγελία από εδώ.

Φορητή μπαταρία

Smartphones και διάρκεια μπαταρίας γενικά δεν τα πάνε και τόσο καλά, και όσο και αν προσπαθούν οι εταιρίας κάποια στιγμή θα συμβεί το… κακό και θα ξεμείνουμε. Μια φορητή μπαταρία όπως αυτή της Belkin, εξασφαλίζει μπόλικες φορτίσεις για οποιαδήποτε συσκευή φορτίζει με Usb.

Ηχείο τσέπης

Μικρό και βολικό, συνδέεται ασύρματα με το κινητό σας και αναπαράγει τη μουσική για πέντε ώρες σε αρκετά δυνατή ένταση. Λειτουργεί και ενσύρματα ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για συνομιλίες ανοικτής ακρόασης χάρη σε ενσωματωμένο μικρόφωνο. Παραγγελία από εδώ.

Στήριξη smartphone για το αυτοκίνητο

Τέλος στον κίνδυνο ατυχήματος κάθε φορά που ψάχνετε τον δρόμο σας μέσω των χαρτών του κινητού. Οι θήκες κινητών για αυτοκίνητα αποτελούν μια άκρως χρηστική λύση για ασφαλή καθοδήγηση. Δείτε εδώ επιλογές για κάθε τύπο κινητού.

Βάση για λάπτοπ

Τα λαπτοπ είναι πρακτικά όμως η στήριξή τους είναι θέμα. Αφ’ ενός ζεσταίνονται εύκολα αφ’ ετέρου δεν βολεύουν και τόσο στο κομμάτι της εργονομίας. Μια βάση με ανεμιστηράκια δίνει λύση και στα δύο προβλήματα. Παραγγελία από εδώ.

Smartphone Armband

Οι fit εξ υμών που θέλουν να έχουν μαζί τους το κινητό τους τηλέφωνο σε κάθε αθλητική δρασηριότητα γνωρίζουν ότι αυτό είναι αρκετά δύσκολο και ο κίνδυνος πτώσης αυξάνεται. Τη λύση δίνει μια θήκη χεριού. Δείτε μερικές εδώ.

N.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v