D-Link Wide Eye: Ευρυγώνια… HD παρακολούθηση

Μάθετε την μοναδική κάμερα ασφαλείας που μπορεί να καυχιέται για πανοραμική παρακολούθηση 180 μοιρών στον χώρο σας.
D-Link Wide Eye: Ευρυγώνια… HD παρακολούθηση
του Χρήστου Τζώρτζη

Δεν είναι η πρώτη και πιθανότατα ούτε η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με κάμερες ασφαλείας. Η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα, με σχετικά χαμηλό budget να αποκτήσει κάποιος ένα σύστημα εποπτείας και παρακολούθησης χώρου.

Η D-Link Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera μπορεί και "καυχιέται" ότι είναι από τις πολύ λίγες (αν όχι η μοναδική από τις) κάμερες ασφαλείας στην κατηγορία της, η οποία εκτός από ασύρματη έχει δυνατότητα πανοραμικής θέασης 180 μοιρών, τη στιγμή που οι κάμερες της κατηγορίας της φτάνουν μετά βίας τις 130 μοίρες σε γωνία θέασης.

Αυτό σημαίνει ότι για την παρακολούθηση ενός μεγάλου χώρου με δυο και περισσότερες εισόδους, η λύση της Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera (DCS-960L) θα σας γλιτώσει από τη λύση εγκατάστασης 2ης ή 3ης κάμερας ασφαλείας.

Ο ευρυγώνιος φακός της κάμερας επιτρέπει την κάλυψη ενός δωματίου, ενώ το γεγονός ότι είναι ασύρματη σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την ιδανική θέση για την κάμερα ασφαλείας.

Επιπλέον η Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera της D-Link διαθέτει δυνατότητα πρόσβασης και προσαρμογής εξ αποστάσεως μέσω μιας φορητής συσκευής (smartphone, tablet) ή μέσω ενός υπολογιστή ( PC ή laptop). Ο έλεγχος της κάμερας από απόσταση γίνεται μέσω της εφαρμογής mydlink για smartphones (Androoid, iOS, Windows phone) ή μέσω τη ιστοσελίδας mydlink. Και αυτό, χωρίς κάποια συνδρομή ή την εγκατάσταση επιπλέον software.



Η κάμερα της D-Link θεωρείται ιδανική για την δημιουργία ενός συστήματος εποπτείας στο σπίτι ή σε επαγγελματικό χώρο, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε λιγότερες κάμερες ώστε να καλύψετε τους χώρους σας.

Η κάμερα της D-Link υποστηρίζει ποιότητα βίντεο HD 720p και μέσω της τεχνολογίας De-Warping επιτυγχάνεται η βελτίωση της εικόνας και εξαλείφονται οι παρεμβολές. Το dual-band Wi-Fi εγγυάται σύνδεση χωρίς διακοπές και "κενά", ενώ η συσκευή διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης (έως 16 GB) για την καταγραφή της εικόνας.
Διαθέτει επίσης IR LED που επιτρέπει την παρακολούθησης μέχρι και 5 μέτρα στο σκοτάδι, ενώ διαθέτει ανιχνευτή ήχου και κίνησης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της D-Link Wide Eye HD 180˚ Panoramic Camera είναι αξιόλογα για την κατηγορία, όπως αξιόλογη είναι και η γωνία θέασης 180 μοιρών. Δεν θα πρέπει όμως να λησμονήσουμε ότι η συσκευή της D-Link διαθέτει αξιοπιστία και ευκολία χρήσης.

Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση που έχετε προγενέστερη εμπειρία σε άλλες IP κάμερες (όχι της D-Link) οι οποίες είναι αρκετά δύσκολες στην εγκατάσταση και τη χρήση. Σε αυτό τον τομέα η D-Link έχει να επιδείξει σημαντικό έργο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v