8 φορητοί φορτιστές για την μπαταρία του κινητού σας

Οκτώ οικονομικές λύσεις για αγορά powerbank, φορητών φορτιστών για το tablet ή το smartphone σας, ώστε να μη μείνετε ποτέ από μπαταρία.
8 φορητοί φορτιστές για την μπαταρία του κινητού σας
Πόσες φορές βρεθήκατε στον δρόμο, με το smartphone σας να κλείνει από μπαταρία ακριβώς εκείνη τη στιγμή που χρειάστηκε να κάνετε ένα επείγον τηλεφώνημα, που χαθήκατε και θέλατε να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες του ή που βαρεθήκατε σε ένα μακρύ ταξίδι και θα θέλατε να ακούσετε λίγη μουσική ή να σκοτώσετε την ώρα σας με ένα παιχνίδι στο tablet;

Αυτές τις «ώρες ανάγκης» μπορούν να μας «σώσουν» τα power banks, τα gadgets που λειτουργούν ως φορητοί φορτιστές για τις συσκευές μας. Η λειτουργία τους βασίζεται στην εξής απλή λογική: Διαθέτουν «μπαταρία» συγκεκριμένου φορτίου, που «γεμίζει» με φόρτιση στο σπίτι και έτσι όταν τα έχετε μαζί σας, ουσιαστικά το μεταφέρουν στο κινητό ή το tablet σας, επαναφορτίζοντάς το χωρίς να χρειάζεστε πρίζα. Το μικρό τους μέγεθος το καθιστά βολικότατη λύση, ενώ αν ανησυχείτε περί του οικονομικού, σας έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω οκτώ από τις οικονομικότερες επιλογές. 

Puro Powerbank
Τιμή
: 19,99€ από τα καταστήματα Public 
Ο φορητός φορτιστής Puro Power Bank είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Ενσωματώνει θύρα Micro USB για να φορτίζει και να συσσωρεύει ενέργεια, καθώς και θύρα USB για τη σύνδεση και φόρτιση της συσκευής σας. Η χωρητικότητα των 2200 mAh εγγυάται την φόρτιση των περισσότερων smartphone της αγοράς. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και καλώδιο Micro USB to USB 20 cm. 

Sony CP 
Τιμή
: 24,99€ στο επίσημο site της Sony
Η ισχυρή μπαταρία ιόντων πολυμερών λιθίου με χωρητικότητα 3.000 mAh εγγυάται ότι θα επαναφορτίσετε πλήρως το smartphone σας όταν χρειαστεί, ενώ η σύνθεση Hybrid Gel επιτρέπει άψογη απόδοση ακόμη και μετά τις 1.000 χρήσεις της συσκευής. Διαθέτει επίσης σύνδεση με θύρα USB και επαναφορτίζεται και μέσω τροφοδοσίας σε πρίζα ή στον φορητό υπολογιστή. Θα το βρείτε σε 12 διαφορετικά χρώματα. 

Turbo X Power Bank 10400 
Τιμή
: 36,90€ από τα καταστήματα Πλαίσιο
Μικρό, παντοδύναμο (με 10.400 mAh) και με λαμπάκια LED για να παρακολουθείτε την εξέλιξη της φόρτισης, το gadget της TurboX μπορεί, μετά από 12 ώρες φόρτισής του, να σας βγάλει ασπροπρόσωπους για ολόκληρες τις διακοπές σας, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να φορτίσετε 5 φορές το iPhone σας ή δύο φορές το tablet σας. Διαθέτει αντάπτορα για να είναι συμβατό με όλες τις microUSB συσκευές και τα iOS gadgets. 

Turbo X φορτιστής αυτοκινήτου 
Τιμή
: 8,90€ από τα καταστήματα Πλαίσιο
Με δύο θύρες USB για ταυτόχρονη φόρτιση του tablet και του smartphone σας, το gadget της Turbo X είναι η πιο οικονομική και αξιόπιστη επιλογή για να υπάρχει… πρόχειρη στο αυτοκίνητο ώστε να φορτίζετε τις συσκευές σας καθοδόν. 

OEM Universal φορτιστής 
Τιμή
: 7,50€ από το MobileCity.gr
Η οικονομικότερη ίσως επιλογή, το power bank της ΟΕΜ είναι τόσο μικρό όσο ένα μπρελόκ και με το φορτίο 2600 mAh που διαθέτει υπόσχεται να δώσει παράταση ζωής στην μπαταρία του smartphone σας αποτελεσματικά όταν το χρειαστείτε. 

Logilink Powerbank PA0064 
Τιμή: 7,59€ από το VisionStudio.gr
Εξίσου οικονομική, η λύση της Logilink είναι συμβατή σχεδόν με όλα τα smartphone (iOS, Android, Blackberry OS και Symbian) και είναι ιδανικό για ταξιδιώτες, χάρη στο μικρό του μέγεθος και βάρος (ζυγίζει 200 γραμμάρια), ενώ έχει εγγύηση ενός έτους – θα χρειαστεί όμως να περιμένετε μερικές ημέρες, καθώς είναι διαθέσιμο online κατόπιν παραγγελίας. 

Aqprox PB 2600P 
Τιμή
: 9,04€ από το Cosmomarket.gr
Με απόδοση 2600 mAh και συμβατό με tablets, smartphones, MP4, GPS και άλλες συσκευές, το gadget της Aqprox ξεχωρίζει για την χαμηλή του τιμή, τις μικροσκοπικές διαστάσεις τσέπης και την γρήγορη φόρτιση. 

Trust 20068 
Τιμή
: 10,75€ από το Cosmodata.gr
Με μπαταρία φόρτισης 2200 mAh και συμβατότητα με όλα τα smartphones, το gadget της Trust αποτελεί άλλη μία εκ των οικονομικότερων λύσεων για να μην ξεμείνετε από μπαταρία – συμπεριλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης USB και ενδεικτική λυχνία φόρτισης LED.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v