Γιούρι Γκέλερ: «Γι’ αυτό λυγίζει το Iphone 6»

Ο πνευματιστής Γιούρι Γκέλερ λύνει τον γόρδιο δεσμό για το «λύγισμα» του νέου Iphone 6, δίνοντας την δική του εξήγηση πάνω στο πρόβλημα της συσκευής.
Γιούρι Γκέλερ: «Γι’ αυτό λυγίζει το Iphone 6»
Αν κάποιος μπορεί να θεωρηθεί «ειδικός» πάνω στο… λύγισμα αντικειμένων, αυτός δεν είναι άλλος από τον πνευματιστή – don’t do it Phedon!- Γιούρι Γκέλερ.

Η γνωστή cult τηλεπερσόνα, που λύγισε χιλιάδες κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού, έδωσε τη δική του ερμηνεία για τους λόγους για τους οποίους η νέα συσκευή της Apple λυγίζει όταν μπαίνει στην τσέπη, ενώ παράλληλα έκλεισε το μάτι στον παγκόσμιο κολοσσό για να τον… προσλάβει.

«Υπάρχουν δύο πιθανές εξηγήσεις. Είτε το τηλέφωνο είναι τόσο λεπτό που λυγίζει χάρη στις φυσικές δυνάμεις που του ασκούνται, κάτι που δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει δεδομένου ότι η Apple το έχει περάσει από εξονυχιστικά τεστ, είτε με κάποιον τρόπο η ενέργεια και ο ενθουσιασμός εκατομμυρίων ανθρώπων ‘ξύπνησε’ τις πνευματικές τους δυνάμεις και προκάλεσε το λύγισμα της συσκευής», δήλωσε ο ίδιος στο Market Watch.

Ο διεθνούς φήμης πνευματιστής δεν σταμάτησε όμως σε αυτή του τη δήλωση. "Προτείνω στην Apple να με προσλάβει έτσι ώστε να εξηγήσω στον κόσμο ότι όλο αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση σφάλμα της εταιρείας", είπε και πρόσθεσε:

«Δεν έχω iphone 6, είμαι πιστός στο Blackberry μου και δεν το αλλάζω με τίποτα. Όμως αν είχα, τότε σίγουρα θα μπορούσα να το λυγίσω με τη σκέψη μου».

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v