Όσα μάθαμε από το Shopping Star

Δέκα μικρά στιλιστικά μυστικά που «κλέψαμε» μετά από δύο σεζόν παρακολούθησης του τηλεπαιχνιδιού της Βίκυς Καγιά.
Όσα μάθαμε από το Shopping Star
Στις βαπτίσεις, αποφεύγουμε ρούχα με παγιέτες, πετράδια και βαριά κεντήματα
Αν θέλουμε κάτι ξεχωριστό, καλύτερο είναι να προτιμήσουμε φλοράλ σχέδια και ανοιξιάτικα «κεντήματα» με λευκή κλωστή που δίνουν πιο ρομαντικό, boho και σικ χαρακτήρα.

Τολμάμε με κόκκινο το καλοκαίρι
Το κόκκινο ταιριάζει με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και συνδυάζεται εξαιρετικά με πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις κραγιόν και χρυσά αξεσουάρ.

Αποκτούμε μιλιτέρ λουκ με αξεσουάρ
Δεν είναι απαραίτητο κάποιο ρούχο για να υιοθετήσουμε το στρατιωτικό ύφος. Μπορούμε να φορέσουμε ταυτότητες λαιμού, ταυτότητες χεριού, χειροπέδες και δαχτυλίδια, τα οποία συναντάμε σε διαφορετικές εκδοχές, με χρωματιστές πέτρες, διαμάντια και ζιργκόν, για να γίνουν και ωραιότατα cocktail rings.

Προσέχουμε τι φοράμε σε συνέντευξη για δουλειά
Δεν επιλέγουμε ρούχα και αξεσουάρ που υπερκαλύπτουν την προσωπικότητά μας, δεν κάνουμε έντονο βάψιμο ή χτένισμα και υιοθετούμε κλασικό στιλάτο λουκ, όπως ένα κοστούμι σεταρισμένο με απλό πουκάμισο ή ανάλαφρο μεταξωτό τοπ.

Ποντάρουμε στο ροζ αλλά «το σπάμε»
Αν θέλετε να τολμήσετε το πολύ δημοφιλές ροζ look, φορέστε ροζ σακάκι και «σπάστε» το με άσπρο φανελάκι ή καμισόλ και σκούρο τζιν.

Στην εξοχή φοράμε καπέλο από τσόχα
Είναι μια έξυπνη και στιλάτη λύση, συνδυάζονται με φλοράλ, τζιν, πλεκτά και δίνουν την αίσθηση ενός ολοκληρωμένου ύφους μαζί με ένα στιλάτο λεπτό φουλάρι στο λαιμό.

Δεν συνδυάζουμε τσάντα με παπούτσια
Το χρωματικό σετάρισμα τσάντας-παπουτσιών είναι ξεπερασμένο. Δοκιμάστε ασφαλείς συνδυασμούς, όπως μια κόκκινη τσάντα με μαύρα, ταμπά ή και γκρι παπούτσια.

Αποφεύγουμε τα χαμηλοκάβαλα τζιν
Δεν κολακεύουν το σώμα και θεωρούνται ξεπερασμένα. Επιλέγουμε ψηλόμεσα παντελόνια και τζιν, που κολακεύουν οποιονδήποτε σωματότυπο.

Δοκιμάζουμε εναλλακτικές αντί της μίνι φούστας
Οι βερμούδες και οι ζιπ κιλότ είναι τέτοιες επιλογές, που συνδυάζονται με πολλούς τύπους καλσόν ή και με γυμνό πόδι.

Συνδυάζουμε αθλητικό λουκ με διαφορετικά παπούτσια
Το τόταλ αθλητικό ύφος μπορεί να συνδυαστεί με sneakers, αλλά μπορεί να απογειωθεί και με γόβες, πέδιλα ή μπότες. Ένας κλασικός συνδυασμός είναι αθλητικό τοπ ή παντελόνι, συνδυασμένο με ψηλά παπούτσια.

Δείτε περισσότερα tips από την fashion expert εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v