Στιλάτα παλτά και πανωφόρια για άνδρες και γυναίκες

Κομψά montgomery, πρακτικά παρκά και χουχουλιάρικα κοντά παλτό σε τιμές που ξεκινούν από 50€ υπόσχονται να μας κρατήσουν ζεστούς και κομψούς φέτος τον χειμώνα.
Στιλάτα παλτά και πανωφόρια για άνδρες και γυναίκες
Αν έπρεπε να κρατήσουμε χρήματα στην άκρη από το πενιχρό μας budget για μία και μόνη αγορά φέτος τον χειμώνα, αυτή θα ήταν αδιαμφισβήτητα ένα ωραίο και ζεστό πανωφόρι. Όχι μόνο για τους εμφανείς πρακτικούς λόγους (το ότι δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα είναι ένας μεγάλος ωραίος μύθος) αλλά και γιατί αυτό είναι το ρούχο που κυριαρχεί, είτε το θέλουμε είτε όχι, σε όλες τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας.

Τα γυναικεία…

Μάλλινο Montgomery από το Zara
Τιμή: 89,95€
Αγοράστε το online από εδώ, ή βρείτε το στα καταστήματα Zara

Σε έντονο κόκκινο, για να κάνει ωραία αντίθεση με την υπόλοιπη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σας. Η σύνθεσή του είναι από 80% μαλλί και 20% πολυαμίδιο. 

Ημίπαλτο από το H&M
Τιμή: 49,99€ 
Θα το βρείτε στα 
καταστήματα H&M 

Ψηλός γιακάς, για να σας προστατεύει από το κρύο, και μαύρο χρώμα για να συνδυάζεται πανεύκολα με τα πάντα. Η σύνθεσή του είναι από 84% πολυεστέρα, 1% ελαστάνη και 15% βισκόζη.

Παλτό Bershka
Τιμή: 49,99€
Θα το 
αγοράσετε online από εδώ ή θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka

Με γιακά που διπλώνει και γούνα στο εσωτερικό, εγγυάται κομψές και πάνω απ’ όλα ζεστές εμφανίσεις. Η σύνθεσή του είναι από 60% ακρυλικό και 40% πολυεστέρα στην επένδυση, και από 100% πολυεστέρα στο εξωτερικό.

Και τα ανδρικά…

Παλτό ψαροκόκαλο από το Zara
Τιμή: 149€
Αγοράστε το 
online από εδώ ή βρείτε το στα καταστήματα Zara

Στιλάτο και κομψό, με πλεκτό γιακά για έξτρα προστασία από το κρύο του χειμώνα. Η σύνθεσή του είναι από 80% μαλλί και 20% πολυαμίδιο. 

Μάλλινο παλτό από το H&M 
Τιμή: 99€
Θα το βρείτε στα 
καταστήματα H&M

Μάλλινο παλτό με δερμάτινες λεπτομέρειες, φερμουάρ στις τσέπες και ίσια γραμμή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση. Η σύνθεσή του είναι από 5% ακρυλικό, 3% βισκόζη, 55% μαλλί, 2% πολυαμίδιο, 35% πολυεστέρα. 

Παρκά με γούνινη κουκούλα από το Pull & Bear
Τιμή: 99,99€ 
Θα το βρείτε στα 
καταστήματα Pull & Bear 

Στιλάτο και νεανικό, με την φαρδιά κουκούλα να προσθέτει έξτρα πόντους… στιλ και ζεστασιάς. Το εξωτερικό είναι 100% βαμβακερό, ενώ η επένδυση είναι από 100% πολυεστέρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v