Καλοκαιρινά πουκάμισα: 5 κοντομάνικες αγορές

Τζιν ή φλοράλ, καρό ή μονόχρωμα, σε καλοκαιρινά ή πιο κλασικά χρώματα, δείτε πέντε κοντομάνικα πουκάμισα για casual (και μη) ανδρικές καλοκαιρινές εμφανίσεις.
Καλοκαιρινά πουκάμισα: 5 κοντομάνικες αγορές
Καλοκαίρι, ζέστη και εκπτώσεις. Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την ντουλάπα σας με πιο καλοκαιρινά ρούχα, εκμεταλλευόμενοι την καλοκαιρινή εκπτωτική περίοδο που μόλις ξεκίνησε, πριν φύγετε για τις διακοπές σας. Στιλάτες ανδρικές βερμούδες σας έχουμε ήδη συγκεντρώσει εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να εστιάσουμε… από τη μέση και πάνω: Δείτε πέντε όμορφα και μοδάτα κοντομάνικα πουκάμισα που εντοπίσαμε στις εκπτωτικές βιτρίνες. 

Πουκάμισο Pull&Bear 

Απολαυστικά ρετρό, το φλοράλ σχέδιο αυτού του πουκαμίσου θα βάλει χρώμα, μόδα και νοσταλγία στο καλοκαίρι σας – θα το βρείτε στα καταστήματα Pull&Bear στην τιμή των 19,99€. 

Πουκάμισο Zara 

Πιο καλοκαιρινό και δροσερό δεν γίνεται: Το χαβανέζικο πουκαμισάκι των Zara με τους φοίνικες και τα αέρινα χρώματα θα το βρείτε σε έκπτωση αυτή την περίοδο – από τα 35,99 στα 19,99€. 

Πουκάμισο Bershka 

Τα τζιν πουκάμισα φορέθηκαν όλο τον χειμώνα, αλλά τώρα τα μακρυμάνικα πρέπει να μείνουν στη ντουλάπα. Αυτό το denim κοντομάνικο πουκάμισο με τα διακοσμητικά τσεπάκια δίνει τη λύση και στοιχίζει 25,99€. 

Πουκάμισο H&M 

Για τις λιγότερο casual εμφανίσεις σας αυτό το καλοκαίρι, επενδύστε σε καρό πουκάμισο με κοντό μανίκι, 100% βαμβάκι και «δροσερό» λευκό-μπλε συνδυασμό που πάει… παντού – θα το βρείτε στα H&M έναντι 19,99€. 

Πουκάμισο S.Oliver 

Ρούχο «πασπαρτού» για τις casual και μη εμφανίσεις, το κομψό σκούρο πουκάμισο από τα καταστήματα S. Oliver με το διακριτικό μαύρο καρό, στοιχίζει 35,99€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v