10 ανδρικές βερμούδες για αυτό το καλοκαίρι

Κλασικές ή hip, τζιν ή βαμβακερές, λινές ή αθλητικές με μοδάτα prints, συγκεντρώνουμε 10 οικονομικές και στιλάτες ανδρικές βερμούδες από 9,95€.
10 ανδρικές βερμούδες για αυτό το καλοκαίρι
Μήπως είναι ώρα να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα; Η ώρα που τα χειμωνιάτικα θα μεταφερθούν στο πατάρι έφτασε, και όχι μόνο η μόδα αλλά και ο υδράργυρος απαιτεί να είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι: Εντοπίζουμε λοιπόν δέκα οικονομικές και στιλάτες βερμούδες, που θα ανανεώσουν την καλοκαιρινή ντουλάπα σας, με κόστος από 9,95€ μέχρι και 39,90€. 

Η&Μ Chino Shorts 
Τιμή:
9,95€
Κλασική και στιλάτη, η βερμούδα τύπου chino από τα H&M αποτελεί μία από τις οικονομικότερες επιλογές, χωρίς να στερείται κομψότητας, χάρη στην βαμβακερή ύφανση και την καφέ ζώνη που δένει άριστα με το σκούρο μπλε χρώμα. Διατίθεται επίσης και σε ροζ (έντονο ή παλ). 

H&M Denim Shorts 
Τιμή:
9,95€
Στην ίδια τιμή θα βρείτε και την οικονομικότερη τζιν βερμούδα στα ίδια καταστήματα, από 100% βαμβάκι, με ωραίο σχεδιασμό στις τσέπες και γυρισμένα ρεβέρ στο τελείωμα. Ιδιαίτερα καλοκαιρινά, το γαλάζιο και το κόκκινο χρώμα είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας βόλτες καθημερινά.


Bershka βερμούδα βαμβακερή με κεντημένες σαγιονάρες 
Τιμή:
29,99€
Η βαμβακερή βερμούδα σε μπλε ή βουργουνδί χρώμα μας κέρδισε με την χαριτωμένη καλοκαιρινή της νότα, δηλαδή τα διακριτικά επαναλαμβανόμενα prints σε σχέδιο… σαγιονάρας, που μας δημιουργεί θαλασσινούς συνειρμούς.


Bershka τζιν βερμούδα με στάμπα κοκοφοίνικες
 
Τιμή:
22,99€

Εξίσου καλοκαιρινή, η denim επιλογή του ίδιου καταστήματος διαθέτει…. κοκοφοίνικες σαν σχέδιο πάνω στο τζιν, κάτι που την καθιστά ιδανική για πριν ή μετά την παραλία. 

Pull&Bear Jogging Bermudas 
Τιμή
: 19,99€

Στο Pull&Bear εντοπίσαμε πολλές επιλογές στην κατηγορία των «Jogging» βερμούδων, που είναι πιο αέρινες, πιο ελαφριές και με πιο πρωτότυπα σχέδια. Η συγκεκριμένη, διαθέτει πολλά «επίπεδα» hip γεωμετρικών σχεδίων πάνω σε λευκό χρώμα και θα γίνει η αγαπημένη σας «ενδυμασία» τα απογεύματα στο νησί. 


Pull&Bear Chinos shorts
 
Τιμή:
19,99€

Chinos και γήινα χρώματα: Ο απόλυτα hip συνδυασμός βρίσκει εφαρμογή στην βερμούδα καφέ/ταμπά χρώματος, με τα διακριτικά prints-ελεφαντάκια, για μια πιο χαριτωμένη νότα. 



Zara βερμούδα με τύπωμα 
Τιμή:
35,95€

Ελαφριά, δροσερή και αέρινη, η συγκεκριμένη βερμούδα διαθέτει τύπωμα που θα μπορούσε να αποτελεί και… χάρτη κρυμμένου θησαυρού, στην νησιωτική του εκδοχή. 

Benetton βερμούδα 
Τιμή:
29,95€

Βαμβακερό shorts με floral print και εφέ ρίγας σε διακριτικό γκρίζο χρώμα, που είναι ιδιαίτερα στιλάτο για τις βραδινές εξόδους, σε συνδυασμό με ένα t-shirt ή ένα καλοκαιρινό πουκαμισάκι. 


ΗΕ by Mango ανδρική λινή βερμούδα 
Τιμή:
39,99€
Αν ψάχνετε κάτι χωρίς πολλά σχέδια ή prints, η συγκεκριμένη βερμούδα σε μπεζ χρώμα από το ανδρικό τμήμα του Mango αποτελεί μια κλασική επιλογή-πασπαρτού, για να συνδυαστεί με οποιοδήποτε μπλουζάκι ή πουκάμισο και με οποιαδήποτε παπούτσια της γκαρνταρόμπας σας. 

S.Oliver βερμούδα 
Τιμή:
39,99€
Θέλετε κάτι ιδιαίτερα pop; Το έντονο κίτρινο της βερμούδας που θα βρείτε στα καταστήματα S.Oliver θα τραβήξει σίγουρα τα βλέμματα, ενώ η navy ζώνη που την συνοδεύει συνδυάζεται ιδανικά με μπλε ή γαλάζια μπλουζάκια, συνδυασμός εντελώς «ζωντανός» και καλοκαιρινός.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v