Υπέροχα ανοιξιάτικα φορέματα έως 50€

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με έξι αέρινα καθημερινά φορέματα που δε θα μας κοστίσουν μια περιουσία, αλλά θα μας συντροφεύσουν σε πολλές βόλτες στη λιακάδα.
Υπέροχα ανοιξιάτικα φορέματα έως 50€
Μίνι, μάξι, αέρινα, με λουλουδάτα σχέδια ή ναυτικές ρίγες που μας φέρνουν στο μυαλό το καλοκαίρι που πλησιάζει, τα ανοιξιάτικα φορέματα συνοδεύουν τέλεια τις πρώτες μας βόλτες στη λιακάδα, στην πόλη ή την εξοχή. Επιλέξαμε τις ωραιότερες προτάσεις από τα αγαπημένα μας καταστήματα, που δεν θα κάνουν ζημιά στον προϋπολογισμό μας.

Μπλε φόρεμα με λεπτό ζωνάκι από το Paranoia
Τιμή: 38,16€

Ένα μίνι φόρεμα με κοντά μανίκια, σε άλφα γραμμή που κολακεύει κάθε σιλουέτα, θα συνοδεύσει τέλεια τις πρώτες σας ανοιξιάτικες βόλτες στην πόλη. Η σύνθεσή του είναι 95% πολυεστέρας και 5% spandex, ενώ στο ύφασμα έχει διακριτικά μπροκάρ σχέδια σε φλοράλ μοτίβα. Θα το βρείτε στα καταστήματα Paranoia (δείτε τις διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

«Αθλητικό» φόρεμα από το H&M
Τιμή:
24,95€

Ιδανικό για τις πρωινές σας βόλτες, αλλά και για τις ανοιξιάτικες εκδρομές, αυτό το χαριτωμένο φόρεμα αντλεί την έμπνευσή του από τα χουχουλιαστά μας φούτερ, με τσέπες στο πλάι, κορδονάκι στη μέση και τρουακάρ μανίκια. Η σύνθεσή του είναι 60% βαμβάκι και 40% πολυεστέρας. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, μονόχρωμο γκρι και ριγέ γκρι με άσπρο. Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M (διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Φλοράλ φόρεμα Bershka
Τιμή:
24,99€

Τα λουλουδάτα φορέματα ταιριάζουν γάντι με την ανοιξιάτικη διάθεσή μας, κι αυτό το έντονο print –με το κόκκινο και το μαύρο να κυριαρχούν χρωματικά– θα μας υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι κοντά, ακόμα και τις πιο συννεφιασμένες ανοιξιάτικες μέρες. Το σχέδιό του είναι φαρδύ και αέρινο, με μακριά μανίκια και μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη, ενώ η σύνθεσή του είναι 100% πολυεστέρας. Θα το βρείτε στα καταστήματα Bershka (διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Κόκκινο εβαζέ φόρεμα από το Zara
Τιμή:
35,95€

Στην τέλεια ανοιξιάτικη απόχρωση του κόκκινου, και στην πιο αέρινη γραμμή που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε, αυτό το φόρεμα θα μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ. Μας αρέσουν ιδιαίτερα τα μανίκια που τελειώνουν λίγο πάνω από τον αγκώνα, και το διακριτικό άνοιγμα στην πλάτη. Η σύνθεσή του είναι 100% πολυεστέρας. Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara (διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Μάξι φόρεμα από το Attrattivo
Τιμή:
49,90€

Για τις λάτρεις των μάξι φορεμάτων, αυτό το ιδιαίτερο “natural” σχέδιο συνδυάζει γήινα χρώματα στις ρίγες του και σχήμα που αγκαλιάζει τη σιλουέτα. Η σύνθεση του είναι από 100% βαμβάκι, ενώ συνδυάζεται τέλεια με ελαφρύ ζακετάκι ή μακό μπλουζάκι από μέσα –αν σας ανησυχεί η ανοιξιάτικη ψύχρα. Θα το βρείτε στα καταστήματα Attrattivo (διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Καρό φόρεμα από το Mango
Τιμή:
39,99€

Κουμπιά σε όλο το μπροστινό μέρος, διακριτική δαντέλα στο τελείωμα, κοντά μανίκια και λαιμόκοψη σε σχήμα "V" είναι τα δυνατά χαρτιά αυτού του ανοιξιάτικου φορέματος, που ταιριάζει τέλεια με τα μαύρα φλατ μποτάκια σας, τα οποία εντός ολίγου θα μετακομίσουν στο πατάρι. Η σύνθεσή του είναι 100% πολυεστέρας. Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango (διευθύνσεις εδώ) ή θα το αγοράσετε online από εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v