ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αξίες της Opel

H Opel αναθεωρεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της και βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αξίες για να δημιουργήσει τα νέα μοντέλα της.

Οι αξίες της Opel

Γερμανική ποιότητα, προσιτά προϊόντα και συναρπαστική οδήγηση, αυτές είναι οι τρεις αξίες της Opel που ενσωματώνονται στο DNA όλων των νέων μοντέλων και των πρωτοβουλιών της μάρκας.

Τους τελευταίους μήνες, οι ομάδες σχεδίασης, μάρκετινγκ και μηχανολογίας της φίρμας εργάζονται σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Η ομάδα που πλαισιώνει τον Αντιπρόεδρο Σχεδίασης Mark Adams έχει αναθεωρήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μαρκας και σκοπεύει να εφαρμόσει κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις στη δημιουργία των μελλοντικών αυτοκινητων. Μία πρώτη γεύση από το τι επιφυλάσσει το μέλλον και ποια θα είναι η σχεδιαστική γλώσσα μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020 αποκαλύπτεται τωρα.Ένα στοιχείο το οποίο η ομάδα σχεδίασης κλήθηκε να προάγει είναι η απεικόνιση της σύγχρονης γερμανικής ταυτότητας στα μελλοντικά προϊόντα, τονίζοντας το προφίλ της μάρκας. «Η νέα Γερμανική ταυτότητα σημαίνει ότι μπορούμε να προσδιορίσουμε το προφίλ μας όχι μόνο με βάση της παραδοσιακές γερμανικές αξίες. Ασφαλώς, η μηχανολογική τελειότητα, η τεχνική καινοτομία και η εξαιρετική ποιότητα παραμένουν σημαντικές για εμάς. Ωστόσο, η σύγχρονη Γερμανία είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Είμαστε εξωστρεφείς, έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες και πραγματικά ενδιαφερόμαστε περισσότερο για τον άνθρωπο  – στη Γερμανία, αυτή η τοποθέτηση αποκαλείται ‘menschlich’ – «ανθρώπινη» με μία λέξη. Οι πελάτες μας, ανεξαρτήτως τόπου κατοικίας και καταγωγής, είναι η πυξίδα και ο ‘οδηγός’ μας για όσα κάνουμε» εξήγησε ο Adams.

Αυτά τα βασικά στοιχεία φαίνονται επίσης καθαρά στο πιο πρόσφατο δημιούργημα του Κέντρου Σχεδίασης του Rüsselsheim – του GT Concept που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. «Ισχυρές αναλογίες, απλές αλλά ανάγλυφες επιφάνειες, τολμηρά γραφικά και σπάνιες αλλά καλά εκτελεσμένες λεπτομέρειες – το 2018 Brand Concept που ετοιμάζουμε εξελίσσει τις αρχές που διερευνήσαμε με το GT Concept. Το 2018 Brand Concept, που θα αποκαλυφθεί πριν από το τέλος της χρονιάς, θα είναι το πρώτο όχημα που θα αποτυπώνει το μελλοντικό πρόσωπο της Opel.

SPONSORED LINKS

"Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του."

Καρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.

    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY