ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ευκαιρία του Ιουλίου!

Η Jeep ανεβάζει... θερμοκρασία και προσφέρει το Renegade στην "καυτή" τιμή των 18.900€.

Η ευκαιρία του Ιουλίου!

Τώρα που έσφιξαν οι ζέστες, η Jeep ανεβάζει κι άλλο το θερμόμετρο στην αγορά των SUV. Δημιούργησε μια νέα προωθητική ενέργεια, η οποία καθορίζει χαμηλότερη τιμή για το δημοφιλές Jeep Renegade.

Η αμερικανική φίρμα που δημιούργησε τα πρώτα οχήματα εκτός δρόμου και αξιοποίησε τις ικανότητες της τετρακίνησης, προτείνει στους υποψήφιους αγοραστές να εξετάσουν τα χαρακτηριστικά του Jeep Renegade και να αξιολογήσουν τον εξοπλισμό καθώς και την τελική τιμή πώλησης.

Ο καθορισμός της τιμής της βασικής έκδοσης στη δελεαστική τιμή των 18.900 ευρώ, αλλάζει τους συσχετισμούς στη κατηγορία των SUV και δημιουργεί νέο κύμα αγοραστικού ενδιαφέροντος που θέτει σε δεύτερο πλάνο ακόμη και τα μικρομεσαία μοντέλα.Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων Jeep Renegade και οι παραγγελίες πρέπει να έχουν δοθεί μέχρι τις 25 Ιουλίου. Στόχος της προωθητικής ενέργειας εκτός από την αύξηση των πωλήσεων είναι και η άμεση απόκτηση του αυτοκινήτου από τους αγοραστές για να κάνουν τις φετινές διακοπές τους με το αμερικανικό SUV.

Το νέο Jeep Renegade, απαντά σε όλα τα ερωτήματα που θέτουν οι οικολόγοι και δεν αφήνει δυσαρεστημένο ούτε τον φανατικό οπαδό του off road.

Εξελιγμένο σύστημα μετάδοσης της ροπής σε όλους τους τροχούς Selec Terrain.

AUTO (Αυτόματο): Κίνηση και στους τέσσερις κινητήριους τροχούς, με συνεχή και πλήρως αυτόματη λειτουργία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οδήγηση σε δρόμο και εκτός δρόμου. Μειώνει επίσης την κατανάλωση του καυσίμου, εφόσον επιτρέπει την αποσύνδεση, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, του άξονα μετάδοσης.

SNOW (Χιόνι): Επιτρέπει μεγαλύτερη ευστάθεια σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιείται για την οδήγηση σε δρόμο και εκτός δρόμου επάνω σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση, όπως για παράδειγμα οδοστρώματα που καλύπτονται από χιόνι.

SAND (Άμμος): Για διαδρομές εκτός δρόμου, για χρήση επάνω σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση, οπως αμμώδεις επιφάνειες. Η μετάδοση ενεργοποιείται για να παρέχει μέγιστη κινητήρια ισχύ.

MUD (Λάσπη): Εκτός δρόμου για χρήση σε επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση, όπως δρόμοι που καλύπτονται με λάσπη ή βρεγμένο γκαζόν.

Περισσότερες πληροφορίες στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas και στο http://www.jeep.gr/

SPONSORED LINKS

"Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του."

Καρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.

    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY