ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Skoda karoq αγαπά την μουσική

Η Skoda ήταν στο EJEKT με ένα μοναδικό happening, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να ROQ-άρουν με το νέο της SUV, το Karoq.

Το Skoda karoq αγαπά την μουσική

Η Skoda ήταν ένας από τους χορηγούς του Ejekt Festival, που διοργανώθηκε στην Πλατεία Νερού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου. Το κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, συγκέντρωσε και φέτος χιλιάδες μουσικόφιλους που απόλαυσαν τον περίφημο Nick Cave με τους The Bad Seeds και άλλους διάσημους καλλιτέχνες. Η Skoda ήταν εκεί με ένα μοναδικό happening, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να ROQ-άρουν με το νέο της SUV, το Karoq.

Ειδικά για το φεστιβάλ η μάρκα είχε ετοιμάσει μια πρωτότυπη δράση, με τίτλο “Roq Your Self”. Προσκαλούσε και «προκαλούσε» τους fans να αποδείξουν εάν θα μπορούσαν να ανήκουν στο Hall of Fame θρυλικών rock stars, αφού με τη βοήθεια ενός τραμπολίνο, μπορούσαν να παρουσιάσουν σε ένα slow motion video το πώς θα ROQ-αραν με τον Nick Cave, on stage.Υπό τον ήχο της μουσικής των Βρετανών Editors και Wolf Alice, του αμερικάνικου συγκροτήματος Protomartyr αλλά και του Έλληνα Jack Heart, είχαν φυσικά την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και το Karoq, το αυτοκίνητο που είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει την κάθε μέρα σε μια νέα εμπειρία.

Παρών και ο instagrammer και aerial photographer Κώστας Σπαθής, που αποτύπωσε με το προσωπικό του στυλ στιγμιότυπα από το happening, αλλά και η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, που επικοινώνησε με ξεχωριστό τρόπο όλες αυτές τις μέρες στα social media, την παρουσία του Skoda Karoq στο Ejekt Festival 2018.

Με δυναμική σιλουέτα, το νέο Skoda Karoq πραγματικά ταίριαξε απόλυτα με το φεστιβάλ και το κοινό του. Mε τις απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας που προσφέρει αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, μαγνήτισε το ενδιαφέρον των φίλων του φεστιβάλ, με εκατοντάδες από αυτούς να βγάζουν φωτογραφίες και να τις κοινοποιούν στα social media μέσα από το hashtag #ΚΑROQYOURWORLD.

SPONSORED LINKS

"Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του."

Καρλ Μαρξ, 1818-1883, Γερμανός φιλόσοφος

  • 1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.

    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY