ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο Subaru XV: Aυθεντικό ιαπωνικό crossover

Το νέο XV, είναι ένα σύγχρονο crossover, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία της Subaru στη κατασκευή αξιόπιστων τετρακίνητων αυτοκινήτων.

Νέο Subaru XV: Aυθεντικό ιαπωνικό crossover

Η Subaru, φημίζεται για την προσήλωση της στην ιαπωνική κουλτούρα του αυτοκινήτου. Το καινούργιο μοντέλο XV, σχεδιάσθηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάζεται με τα υψηλά στάνταρ της ιαπωνικής μηχανολογίας. Το νέο Subaru XV, είναι ένα σύγχρονο crossover, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία της μάρκας στη κατασκευή αξιόπιστων τετρακίνητων αυτοκινήτων.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του ιαπωνικού crossover:

-        Έχει απόσταση 22 εκατ. από το έδαφος, για να κινείται και σε διαδρομές off road.

-        Η νέα πλατφόρμα της Subaru SGP, εξασφαλίζει υψηλή ακαμψία, ασφάλεια και χαμηλό επίπεδο θορύβου. Σε αυτή την πλατφόρμα θα αναπτυχθούν και τα επόμενα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας.

-        Αξίζει να τονισθεί το σύστημα υποβοήθησης της οδήγησης EyeSight, το οποίο είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις, ακόμη και στη βασική εκδοχή. Εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά ασφάλειας και συμβουλεύει τον οδηγό στις επικίνδυνες καταστάσεις.

-        Οι κινητήρες Boxer, έχουν ανανεωθεί κατά 80% και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για τα crossover.

-        Η μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical All-Wheel-Drive, είναι η σημαία της Subaru. Στο νέο μοντέλο XV, εξασφαλίζει, υψηλα ποσοστά ενεργητικής ασφάλειας. Το σύστημα X-Mode βοηθά στην οδήγηση σε δύσκολες κλίσεις.

-        Έχει πλούσιο εξοπλισμό και σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας.

-        Επιπλέον των 5 αστέρων, το νέο Subaru XV έχει κερδίσει τη διάκριση BEST IN CLASS, δηλαδή «το ασφαλέστερο στην κατηγορία του» από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό Euro NCAP

-        Είναι ένα γνήσιο made in Japan αυτοκίνητο. 

Τιμές, το 1,6 από 25.980 ευρώ και το 2.0 από 32.675 ευρώ. Περιλαμβάνεται το μεταλλικό χρώμα.

SPONSORED LINKS

"Πατριώτης είναι κάποιος που αγαπάει τη χώρα του, αλλά δεν χωνεύει τους πολίτες της."

Εβάν Εσάρ

  • 1936 - Γεννιέται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης.
    1952 - Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη, μέχρι τότε, αεροπορική επίθεση κατά της Βόρειας Κορέας.
    1985 - Ένα Μπόινγκ 747 των Ινδικών Αερογραμμών συντρίβεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, με αποτέλεσμα 329 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
    1993 - Μεγάλος μακεδονικός τάφος ανακαλύπτεται στην περιοχή μεταξύ Μεσιανής και Γιαννιτσών, 2,5 χλμ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας.
    1996 - Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός και ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY