Γνήσια αξεσουάρ σε προνομιακές τιμές

Η Suzuki επιλέγει γνήσια αξεσουάρ τα οποία προσφέρει κάθε μήνα σε προνομιακές τιμές.
Γνήσια αξεσουάρ σε προνομιακές τιμές
Κάθε αυτοκίνητο γίνεται πιο όμορφο και πιο λειτουργικό όταν εξοπλίζεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Η επιλογή των αξεσουάρ πρέπει να γίνεται με τα κριτήρια που έχει θέσει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου.

Η Suzuki στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών after sales, επιλέγει κάθε μήνα γνήσια αξεσουάρ τα οποία  προσφέρει σε προνομιακές τιμές. Όπως ανακοινώθηκε το όφελος φθάνει έως και 35%.

Η ιαπωνική μάρκα είναι πάντα δίπλα στον οδηγό που την επιλέγει προσφέροντας τους εκτός από αξιόπιστα αυτοκίνητα με υψηλές επιδόσεις και αξεσουάρ που αναβαθμίζουν την οδηγική απόλαυση και την άνεση.

Το πρόγραμμα Product of the month σχεδιάστηκε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των πελατών με γνήσια αξεσουάρ Suzuki και υψηλό επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών after sales. Συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία επιλεγμένων ειδών και γνήσιων αξεσουάρ Suzuki για το σύνολο των μοντέλων της μάρκας, τα οποία ανανεώνονται κάθε μήνα ώστε οι κάτοχοι των αξιόπιστων ιαπωνικών αυτοκινήτων να βρουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Οι κάτοχοι Suzuki μπορούν να απολαμβάνουν την ποιότητα των γνησίων αξεσουάρ Suzuki, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο σε άριστη λειτουργική κατάσταση το αυτοκίνητο τους και την αξία μεταπώλησής του υψηλά.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προνομίων Product of the month στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki, στην ιστοσελιδα www.suzuki.gr και στο εξειδικευμένο portal της Suzuki www.mysuzuki.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v