Οικονομικό σαν αναπτήρας και πιο φθηνό!

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Renault μας επιτρέπει να αποκτήσουμε τα καλύτερα μοντέλα της με πλουσιότερο εξοπλισμό, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
Οικονομικό σαν αναπτήρας και πιο φθηνό!

H Renault, είναι μια διακεκριμένη γαλλική φίρμα με μοναδικές περγαμηνές στις αγωνιστικές αντιπαραθέσεις. Δημιουργεί ξεχωριστά μοντέλα που συνδυάζουν την γαλλική κουλτούρα στην αυτοκίνηση με τις τελευταίες ευρωπαϊκές τάσεις σε όλους τους τομείς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ακόμη και οι απαιτητικοί Γερμανοί οδηγοί επιλέγουν σε μεγάλο ποσοστό τα γαλλικά αυτοκίνητα με την ξεχωριστή σχεδίαση.

Ειδικότερα στον τομέα της σχεδίασης η γαλλική φίρμα έχει κάνει τα πιο μεγάλα άλματα από όλους τους ευρωπαίους κατασκευαστές. Η πιο μεγάλη της σχεδιαστική επιτυχία είναι η τελευταία γενιά του Clio. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει πέντε χρόνια από το λανσάρισμα του γαλλικού supermini, η ιδέα της μάρκας για την εξωτερική διαμόρφωση κερδίζει τον έπαινο των οδηγών και των καλλιτεχνών.



Η Renault, ανακοίνωσε μια έξυπνη προωθητική ενέργεια, που προσδίδει πολλά οφέλη στον υποψήφιο αγοραστή και επιπλέον δεν διαταράσσει την ισορροπία στη γκάμα της μάρκας.

Το πρόγραμμα Renault Level up, επιτρέπει τον αγοραστή να αποκτήσει τα Twingo, Clio και Clio Sport Tourer, με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό χωρίς να αυξηθεί η τελική τιμή πώλησης.

Τα αυθεντικά γαλλικά αυτοκίνητα που έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, λόγω των  σύγχρονων προϊοντικών χαρακτηριστικών, τώρα γίνονται πιο ελκυστικές προτάσεις.

Εκτός από τον δυναμικό σχεδιασμό τους και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα τους, προσφέρουν πρακτικότητα, άνεση, ασφάλεια, αλλά και υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Ουσιαστικά ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αμέσως πιο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού με την τιμή που ισχύει για την χαμηλότερη σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση (π.χ. επιλογή της έκδοσης Dynamic με την τιμή που ισχύει για την έκδοση Expression). Ακόμα και για όσους επιλέξουν τις κορυφαίες από πλευράς εξοπλισμού εκδόσεις, Excite (Twingo) και Dynamic (Clio, Clio Sport Tourere), υπάρχει σημαντικό όφελος για τον αγοραστή μέσω της παροχής πλούσιων πακέτων αξεσουάρ εντελώς δωρεάν.

Σχετικά με το επίπεδο του εξοπλισμού, η φιλοσοφία του προγράμματος είναι ότι ο αγοραστής μπορεί να αποκτήσει την πλουσιότερη έκδοση, πληρώνοντας την τιμή της αμέσως χαμηλότερης -από πλευράς εξοπλισμού- έκδοσης. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει και σε επίπεδο εξοπλισμού, αλλά και σε επίπεδο κόστους. Για παράδειγμα στην περίπτωση των Renault Clio, Clio Sport Tourer μπορεί κανείς να αποκτήσει κορυφαίο εξοπλισμό (φώτα τεχνολογίας full-LED, media NAV EVO με οθόνη αφής 7΄΄, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 16'' κ.α.) στην τιμή μια μεσαίας από πλευράς εξοπλισμού έκδοσης.

Το μέγιστο όφελος που προκύπτει μέσω του προγράμματος Renault Level up, είναι 1.335 ευρώ για το Twingo και 1.543 ευρώ για τα Clio, Clio Sport Tourer.

Oι τιμές του Renault Twingo ξεκινούν από τις 10.840 ευρώ, ενώ των Clio, Clio Sport Tourer, από τις 11.860 και 12.520 ευρώ αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault. Το πρόγραμμα Renault Level up έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v