Δύσκολα θα βρεις τόσο άνετο αυτοκίνητο

Η Fiat έχει παράδοση στη κατασκευή αυτοκινήτων με μεγάλους χώρους και αυτό φαίνεται στη νέα γενιά του Tipo.
Δύσκολα θα βρεις τόσο άνετο αυτοκίνητο

Η πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών στη λίστα με τα βασικά κριτήρια έχει συμπεριλάβει την άνεση που παρέχει το αυτοκίνητο που σκέπτονται να αποκτήσουν.

Η Fiat έχει παράδοση στη κατασκευή αυτοκινήτων με μεγάλους χώρους και πρακτικές εφαρμογές. Στη περίπτωση της νέας γενιάς του Fiat Tipo, η ιταλική μάρκα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στον τομέα των εσωτερικών χώρων. Το Fiat Tipo HB έχει μήκος 4,38 μ. και φιλοξενεί με χαρακτηριστική άνεση τέσσερις υψηλόσωμους ενήλικες. Ακόμη και ο πέμπτος επιβάτης θα καθίσει σχετικά άνετα.

Η πρακτικότητα και η ευρυχωρία στο εσωτερικό κάνει κάθε ταξίδι ευχάριστο για τους ενήλικους επιβάτες του, καθώς οι θέσεις είναι σχεδιασμένες για επιβάτες ύψους έως και 1,87 μ. εμπρός και 1,80 μ. πίσω, χάρη στο κανονικό σχήμα του πίσω τμήματος που συντελεί σε μεγαλύτερο χώρο καμπίνας. Επίσης, το πίσω μεσαίο κάθισμα έχει σχεδιαστεί ως ένα πλήρους μεγέθους κάθισμα και προσφέρει αρκετό χώρο για τα πόδια, κάνοντας οποιοδήποτε ταξίδι ευχάριστο ακόμη και για ενήλικες επιβάτες. Συνολικά ο χώρος για τα πόδια είναι κορυφαίος: η απόσταση μεταξύ της άκρης του εμπρός καθίσματος και της φτέρνας του επιβάτη είναι 1,07μ. και 934 εκατοστά αντίστοιχα για την πίσω θέση - χαρακτηριστικό που συναντάται σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.



Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι κορυφαία στην κατηγορία: 440 λίτρα. Τα πίσω καθίσματα μπορούν επίσης να αναδιπλωθούν (60/40) πλήρως ή μερικώς, διευκολύνοντας τη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μήκους (έως 1,80 μέτρα).

Η καμπίνα διαθέτει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους διαφόρων σχημάτων συνολικής χωρητικότητας 12 λίτρων για να καλύψει όλες τις ανάγκες. Εύκολα προσβάσιμοι σε οδηγό και επιβάτες, οι χώροι αυτοί είναι κατάλληλοι για την τοποθέτηση προσωπικών αντικειμένων όπως κινητά, μπουκάλια, κέρματα και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων υπάρχει το media centre για τη σύνδεση των συσκευών.

Το εργονομικά κάθισμα του οδηγού προσφέρουν μέγιστη άνεση, και συνδυαστικά με τη νέα διάταξη του ταμπλό εξασφαλίζουν πολύ καλή ορατότητα. Άλλωστε, άλλο ένα δυνατό σημείο του Fiat Tipo που το τοποθετεί στην κορυφή της κατηγορίας, είναι η θέση οδήγησης. Η κάθετη ευθυγράμμιση μεταξύ τιμονιού, επιλογέα ταχυτήτων και πεντάλ εξασφαλίζουν ευκολία και πρακτικότητα κατά την οδήγηση, ενώ η γωνιακή θέση του τιμονιού, μαζί με την εργονομική τοποθέτηση των χειριστηρίων, δίνουν μια σπορ αίσθηση στον οδηγό, ο οποίος μπορεί να κάνει κάθε χειρισμό χωρίς να πάρει το βλέμμα του από το δρόμο. Οι επιβάτες απολαμβάνουν και εκείνοι τη μέγιστη άνεση που προσφέρουν τα πίσω καθίσματα, τα οποία έχουν το κατάλληλο σχήμα για να τους φιλοξενήσουν.

Η γκάμα του Fiat Tipo HB ξεκινά από τα 12.990 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v