Η Hyundai μαζεύει βραβεία!

Η Hyundai κατέκτησε δύο από τα φετινά βραβεία Σχεδιασμού Red Dot Design Awards.
Η Hyundai μαζεύει βραβεία!
Η πρόοδος και η ανάπτυξη της Hyundai είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα στον χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια. Η κορεάτικη φίρμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναβάθμισε όλους τους δείκτες της και διεκδικεί τις πρώτες θέσεις στη παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Hyundai κατέκτησε δύο από τα φετινά βραβεία Σχεδιασμού Red Dot Design Awards. Το όχημα κυψελών καυσίμου Nexo και το SUV Kona βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Αυτοκίνητα και Μοτοσικλέτες».

Το Kona διακρίθηκε για την σχεδίαση του και τις καινοτομίες που φερνει στη κατηγορία του. Το Nexo κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας του. Το δημοφιλές βραβείο αξιολογεί τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα, το επίπεδο καινοτομίας και τη συνολική ποιότητα του προϊόντος.

Το Nexo είναι το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου δεύτερης γενιάς. Χαρακτηρίζεται από μια εκλεπτυσμένη σχεδίαση που δίνει έμφαση στη βελτιστοποιημένη σιλουέτα και την κυματοειδή οροφή.

Το πρώτο αποκλειστικό SUV με υδρογόνο συνδυάζει την πρακτικότητα ενός SUV με την τεχνολογία προηγμένων κυψελών καυσίμου. Προσφέρει προηγμένη τεχνολογία, όπως αυτόνομη  οδήγηση, συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ισχυρούς κινητήρες.

Το Kona, διευρύνει την επιτυχημένη σειρά SUV της μάρκας. Με την κομψή σχεδίασή του, ξεχωρίζει στα Β-SUV. Οι τολμηρές εξωτερικές γραμμές, το ευρύχωρο εσωτερικό και η ισχυρή γκάμα των κινητήρων είναι μερικά από τα στοιχεία που θα εκτιμήσουν οι υποψήφιοι αγοραστές.

Η σχεδίαση αναδεικνύεται στο Νο1 λόγο για τον οποίο οι πελάτες επιλέγουν τη μάρκα Hyundai. Η κατάκτηση αυτής της διακεκριμένης βράβευσης για 5η συνεχή χρονιά αντανακλά τη  δέσμευση της εταιρείας να παράγει αυτοκίνητα που διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους.

Στη διοργάνωση Red Dot Design Award συμμετέχουν και ψηφίζουν υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένοι σχεδιαστές, καθηγητές και δημοσιογράφοι, ενώ το Βραβείο Σχεδίασης Red Dot Design αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο διακεκριμένα βραβεία για υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, προσελκύοντας συμμετοχές από 59 χώρες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v