ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

VW T- Roc: για απαιτητικούς οδηγούς

Το νέο VW T- Roc ξεχωρίζει για την ψηφιακή αρχιτεκτονική του εσωτερικού του, και τις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει.

VW T- Roc: για απαιτητικούς οδηγούς

Ο απαιτητικός οδηγός θέλει το αυτοκίνητο του να είναι σύγχρονο και να φέρει πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό. Το νέο VW T- Roc ξεχωρίζει γιατί εκτός των άλλων διαθέτει και νέα αρχιτεκτονική στο ταμπλό που αρμόζει στην ψηφιακή εποχή. Το ταμπλό διακρίνεται για την οριζόντια διάταξη του. Τα όργανα σχηματίζουν έναν ενιαίο οπτικό άξονα ελέγχου με το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας.

Το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας τοποθετήθηκε στο υψηλότερο σημείο του ταμπλό. Στην έκδοση με την 8-ιντσων οθόνη διαθέτει μια μεγάλη κρυστάλλινη πρόσοψη. Μοιάζει με την οθόνη ενός tablet. Τα όργανα και το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας είναι ενιαία ενσωματωμένα σε μια επιφάνεια που διατρέχει όλο το πλάτος του ταμπλό.

Το προαιρετικό Active Info Display του VW T-Roc είναι καινούργιο. Η δεύτερη γενιά των ψηφιακών οργάνων της Volkswagen διαθέτει οθόνη 11,7 ιντσών, γραφικά υψηλής ποιότητας και εκτεταμένη ποικιλία λειτουργιών. Χρησιμοποιώντας το κουμπί ‘View’ πάνω στο πολυλειτουργικό τιμόνι, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις βασικές διαμορφώσεις απεικόνισης, εύκολα και γρήγορα. •    Μια εικόνα με δύο στρογγυλούς δείκτες, έναν για το στροφόμετρο και έναν για το ταχύμετρο

•    Μια ψηφιακή εικόνα χωρίς στρογγυλούς δείκτες.

•    Μια ψηφιακή εικόνα με συμπληρωματικές πληροφορίες, χωρίς στρογγυλούς δείκτες. Αυτές οι συμπληρωματικές πληροφορίες μπορούν να επιλεγούν και να οργανωθούν από τον οδηγό.

Η σχεδιαστική ομάδα του T-Roc εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο μεταξόνιο, για να δημιουργήσει ένα άνετο εσωτερικό χώρο. Όλα τα καθίσματα βρίσκονται σε υψηλή θέση. Μπροστά, τα καθίσματα βρίσκονται τουλάχιστον 57,2 εκ. πάνω από τον δρόμο και τα πίσω 61,8 εκ. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 445 λίτρα, η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Οι πίσω θέσεις μπορούν να αναδιπλωθούν χωριστά, σε αναλογία 60/40. Με την αναδίπλωση, η χωρητικότητα αυξάνεται μέχρι τα 1.290 λίτρα.

Κινητήρες: Βενζίνη 1.0 με 115 ίππους, 1.5 150 ίππων και 2.0 απόδοσης 190 ίππων. Ντίζελ, 2.0 με 150 ίππους.

Ο τιμοκατάλογος του VW T-Roc ξεκινά από τα 19.650 ευρώ.  

SPONSORED LINKS

"Αν νιώθεις θλιμμένος ζεις στο παρελθόν. Αν είσαι ανήσυχος, ζεις στο μέλλον. Αν είσαι γαλήνιος, ζεις στο παρόν."

Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.

    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.

    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY