Jeep Compass: premium σε λογικές τιμές

Η σπορ έκδοση του μοντέρνου τετρακίνητου μοντέλου λανσάρεται σε νέα, άκρως δελεαστική τιμή.
Jeep Compass: premium σε λογικές τιμές

Το ολοκαίνουργιο Jeep Compass προσφέρει έναν άριστο συνδυασμό ικανοτήτων. Η θρυλική και καλύτερη στην κατηγορία του ικανότητα 4Χ4, ο αυθεντικός αλλά και σύγχρονος σχεδιασμός της Jeep, η εξαιρετική συμπεριφορά εντός δρόμου και η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει στους επιβαίνοντες, συνδυάζονται με μία πληθώρα συστημάτων για την ασφάλεια και την διασκέδαση σε αρμονική συνεργασία.

Το νέο μοντέλο, αντιπροσωπεύει μία προσθήκη-κλειδί στην γκάμα της αμερικάνικης φίρμας και επιτρέπει στη μάρκα να ενδυναμώσει τη θέση της στην κατηγορία των Compact SUV, μία κατηγορία που είναι ιδιαίτερα σημαντική και αναμένεται να αυξηθεί κατά 20% παγκοσμίως μέχρι το 2020, φτάνοντας τις 7.5 εκατομμύρια μονάδες. Για την ευρωπαϊκή αγορά, η κατηγορία των Compact SUV, που σήμερα αριθμεί 1.6 εκατ. μονάδες, αναμένεται να φτάσει τις 2 εκατ. μονάδες μέχρι το 2020.



Για να μπορέσει να ικανοποιήσει όλες τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, πωλείται με δύο πετρελαιοκινητήρες και ένα βενζινοκινητήρα προκειμένου να προσφέρει 8 διαφορετικούς συνδυασμούς κινητήρων και μετάδοσης σε 4 εκδόσεις: Sport, Longitude, Limited και την Trailhawk που αποτελεί την ικανότερη πρόταση εκτός δρόμου.

Χαρακτηρίζεται από την ξεχωριστή αισθητική της σχεδίασής του, με φαρδύ και στιβαρό πάτημα και ιδανική αναλογία γυάλινων επιφανειών. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως Jeep, χάρη στα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία, όπως η μάσκα με τις 7 γρίλιες και τα τραπεζοειδή ανοίγματα των τροχών. Οι σχεδιαστές ανανέωσαν τη θρυλική μάσκα τοποθετώντας τις γρίλιες από χρώμιο σε ενθέσεις μαύρου γυαλιστερού χρώματος. Τα εμπρός φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστική όψη των LED, είναι πλαισιωμένα από μαύρο περίγραμμα και αναβαθμίζουν την προσωπικότητα και την εικόνα του Compass.

Η επικλινής οροφή τα φουσκωμένα φτερά και οι προφυλακτήρες δημιουργούν ένα πολύ έντονο προφίλ. Τα παράθυρα πλαισιώνονται από ένα βαμμένο διακοσμητικό στοιχείο που ακολουθεί όλη τη γραμμή του οχήματος και σε συνδυασμό με την μαύρη γυαλιστερή οροφή προσθέτουν στον δυναμικό χαρακτήρα του.

H διαθέσιμη διπλή γυάλινη ηλιοροφή, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την Open Air αίσθηση ελευθερίας που χαρακτηρίζει την Jeep.

Στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ανήκουν και τα ξεχωριστά πίσω φώτα με LED: Λεπτά και παραλληλόγραμμα, προσδίδοντας έναν επιπλέον αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό στο μοντέλο. Για επιπλέον άνεση, η πόρτα του χώρου αποσκευών προσφέρεται κατ’ επιλογή και με σύστημα αυτόματης λειτουργίας ανοίγματος.

Εξοπλίζεται με ζάντες και ελαστικά 16 ιντσών (στάνταρ στο Sport και το Longitude), 17 ιντσών (στάνταρ στο Trailhawk και έξτρα στον Longitude), και 18 ιντσών (έξτρα στην έκδοση Limited), προσφέροντας στους οδηγούς βέλτιστη πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες.

Νέα δελεαστική τιμή για το Jeep Compass Sport 1.4 MultiAir2 Turbo s/s 140 ίππων 6-Manual FWD, προς 24.100 ευρώ. Χρηματοδοτικό πρόγραμμα 50-50, προκαταβολή 50% της αξίας του αυτοκινήτου και εξόφληση άτοκα για 50 μήνες με χαμηλές μηνιαίες δόσεις. Επίσης, από 0% προκαταβολή, επιτόκιο 6,9% και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις. Personal Contract Purchase (PCP) δίνει στον αγοραστή τη δυνατότητα να το εξοφλήσει από 24 έως και 36 δόσεις με χαμηλό επιτόκιο, ενώ κατά τη λήξη του, ο κάτοχος μπορεί: Να επαναχρηματοδοτήσει την τελευταία δόση, ή να εξοφλήσει το υπόλοιπο, ή να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v