ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δείτε πρώτοι το νέο Ford Focus

Το νέο Ford Focus αποκαλύπτεται σήμερα, στις 10 Απριλίου, στο Λονδίνο. Δείτε πώς θα παρακολουθήστε ζωντανά την πρεμιέρα του.

Δείτε πρώτοι το νέο Ford Focus

Η Ford ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες για τη νέα γενιά του Focus. Πρόκειται για το καινούργιο μικρομεσαίο μοντέλο που θα πάρει την θέση του αυτοκινήτου που διακρίνεται για την έντονη οδηγοκεντρική συμπεριφορά του. Η μάρκα αποκάλυψε μόνο μερικά από τα βασικά στοιχεία της νέας γενιάς του Focus.

Το αυτοκίνητο που θα ανταγωνισθεί τα VW Golf, Opel Astra, Peugeot 308 κ.α. είναι εξοπλισμένο με περισσότερες τεχνολογίες, προσφέρει μεγαλύτερους χώρους και κινείται με νέους κινητήρες και αναβαθμισμένα κιβώτια ταχυτήτων.

Το νέο Ford Focus αποκαλύπτεται σήμερα (10 Απριλίου) στο Λονδίνο σε μία ειδικά για τον σκοπό αυτό εκδήλωση που διοργανώνει η Ford Ευρώπης.

Παρακολουθείστε ζωντανά την αποκάλυψη του νέου Ford Focus στις 18.00 (17.00 CET) μέσα από το παρακάτω Link:

http://allnewfocus.gofurtherli ve.com/

Δεν θα υπάρχει αναγκαιότητα εισαγωγής password λίγο πριν την έναρξη του event.

SPONSORED LINKS

"Αν νιώθεις θλιμμένος ζεις στο παρελθόν. Αν είσαι ανήσυχος, ζεις στο μέλλον. Αν είσαι γαλήνιος, ζεις στο παρόν."

Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.

    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.

    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY