Το νέο Hyundai i30 Fastback στο 3ο Auto Festival Θεσσαλονίκης

Η κορεάτικη φίρμα παρουσιάζει όλη τη γκάμα των μοντέλων της στη φετινό Auto Festival στη Θεσσαλονίκη.
Το νέο Hyundai i30 Fastback στο 3ο Auto Festival Θεσσαλονίκης
Το 3ο Auto Festival που φιλοξενείται στο χώρο της ΔΕΘ, μετά την επιτυχία που σημείωσε από τις 16-18 Μάρτιου, θα υποδέχεται το κοινό και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Hyundai συμμετέχει στην έκθεση που έχει στόχο να ενημερώσει τους φίλους του αυτοκίνητου στη Βόρεια Ελλάδα. Στο περίπτερο 13, η κορεάτικη φίρμα παρουσιάζει όλη τη γκάμα της. Ξεχωρίζει το νέο μοντέλο i30 Fastback, το πρώτο μικρομεσαίο 5-θυρο κουπέ της μάρκας. Διαθέτει αρκετά σπορ χαρακτηριστικά, αναβαθμισμένο στάνταρ πακέτο ασφάλειας S-10 καθώς και αξιόλογα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Κινητήρες, βενζίνης τρικύλινδρος 1.0 T-GDI απόδοσης 120 ίππων και τετρακύλινδρος 1.4 Τ-GDI 140 ίππων. Αργότερα η γκάμα θα εμπλουτισθεί με ένα νέο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1.6 ο οποίος έχει δυο εκδόσεις ισχύος, 110 είτε 136 ίππους.

Επίσης, εκτίθεται και το i30 hatchback, που εκπροσωπεί την φίρμα στη μικρομεσαία κατηγορία. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το i10, το πιο μικρό μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της φίρμας. Διαθέτει στάνταρ νέο εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης στην οθόνη πολυμέσων 7΄΄. Επίσης, εισάγονται και εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Διατίθεται με δυο βενζινοκινητήρες. Ατμοσφαιρικός 1.2 απόδοσης 75 είτε 85 ίππων και υπερτροφοδοτούμενος 1.0 με ισχύ 100 είτε 120 ίππους.

Η πρόταση της Hyundai στη κατηγορία των μικρομεσαίων SUV είναι το Tucson, το οποίο αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο μοντέλο της φίρμας στην ευρωπαϊκή αγορά. Διατίθεται με κινητήρες που αποδίδουν από 115 έως 184 ίππους. Συνδυάζονται με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7-DCT) και σύστημα τετρακίνησης (4WD).

Όλα τα μοντέλα της Hyundai συνοδεύονται με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων, δωρεάν ετήσιους ελέγχους καλής λειτουργίας, δωρεάν πενταετή οδική βοήθεια και πενταετή εγγύηση βαφής.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v