Hyundai i10 με αυτόματο κιβώτιο

Το νέο Hyundai i10 διατίθεται πλέον και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση.
Hyundai i10 με αυτόματο κιβώτιο
Το Hyundai i10 διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο μειώνει την κόπωση κατά την διάρκεια της οδήγησης. Το αυτόματο κιβώτιο είναι ιδανικό για την κίνηση στην πόλη. Σε αντίθεση με τα αυτοματοποιημένα μηχανικά κιβώτια των βασικών εκπροσώπων της κατηγορίας του, το αυτόματο 4-τάχυτο κιβώτιο του i10 παρέχει ομαλότερη οδηγική συμπεριφορά και αλλαγές ταχυτήτων, καθώς και ασφαλή προσπεράσματα αφού δεν δημιουργείται κενό ισχύος κατά την αλλαγή ταχυτήτων.

Το αυτόματο κιβώτιο προσφέρεται και με τους δυο κινητήρες βενζίνης. Ο μικρότερος κινητήρας 1.000 κ.εκ. αποδίδει 66 ίππους και ο μεγαλύτερος 1.200 κ.εκ. 87 ίππους.

Οι βελτιώσεις που έγιναν αναβάθμισαν την οδική συμπεριφορά. Το τιμόνι παρέχει ακριβέστερη πληροφόρηση. Στις τεχνολογίες άνεσης, προσφέρει στοιχεία μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως ο αυτόματος κλιματισμός, το σύστημα έξυπνης εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, θερμαινόμενο τιμόνι και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλιοροφή κ.α.

Η ασφάλεια ενισχύεται με μία σειρά από στανταρ χαρακτηριστικά όπως τα 4 δισκόφρενα, τους 6 αερόσακους και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Αξιοσημείωτη τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας αποτελεί το προηγμένο σύστημα VSM, το οποίο συνεργάζεται το ESP.

Στις προαιρετικές τεχνολογίες περιλαμβάνεται μία ειδική κάμερα τοποθετημένη μπροστά από τον εσωτερικό καθρέπτη του οδηγού, η οποία αποτελεί τμήμα των διατάξεων ασφάλειας Front Collision Warning System και Lane Departure Warning System.

Η υψηλή ποιότητα του Hyundai i10 αντανακλάται εξάλλου στη πενταετή εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων που παρέχει η Hyundai, ταυτόχρονα με δωρεάν ετησίους ελέγχους καλής λειτουργίας και δωρεάν πενταετή οδική βοήθεια, αλλά και  πενταετή εγγύηση βαφής.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v