Η Citroen δίνει μαθήματα άνεσης στη Γενεύη

Το περίπτερο της γαλλικής φίρμας στη Γενεύη αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα μοντέλα και τις εκδόσεις τους.
Η Citroen δίνει μαθήματα άνεσης στη Γενεύη
αποστολή στη Γενεύη

Στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Citroen προβάλει τις βασικές αρχές της που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Δίνει έμφαση στην άνεση και στην ηρεμία κατά την διάρκεια της οδήγησης. Ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα μοντέλα και εκδόσεις  στη γκάμα της γαλλικής φίρμας, που είναι ήδη 6 μέσα στους τελευταίους 24 μήνες. Τα αυτοκίνητα αντλούν από το DNA της μάρκας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τη συνολική άνεση που ορίζεται από το ξεχωριστό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort.

Η γαλλική μάρκα παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Berlingo. Είναι στην ουσία το αυτοκίνητο που δημιούργησε την κατηγορία των μοντέλων αναψυχής ή ελευθέρου χρόνου το 1996. Με την τρίτη του γενιά, η μάρκα επιδιώκει την συνέχιση της επιτυχίας του πρακτικού αυτοκινήτου. Υιοθετεί μια νέα μορφολογία στην καμπίνα και νέα στυλιστικά στοιχεία. Επίσης βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και διαθέτει 19 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Η Citroen παρουσιάζει για πρώτη φορά σε μια διεθνή έκθεση το ανανεωμένο και εξαιρετικά άνετο C4 Cactus. Το στυλ του αυτοκινήτου είναι μοντέρνο. Με το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, θέτει νέα στάνταρ στα επιβατικά αυτοκίνητα και είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που διαθέτει το σύστημα ανάρτησης Progressive Hydraulic Cushions (PHC). Αυτό, σε συνδυασμό με τα καθίσματα Advanced Comfort αυξάνει την άνεση.

Η μάρκα συνεχίζει τη συνεργασία της με την Rip Curl και παρουσιάζει την πρόταση SpaceTourer Rip Curl Concept. Συνδυάζει στοιχεία από τα MPV και δυνατότητες off-road χάρη στο  σύστημα τετρακίνησης. Η αισθηση ελευθερίας υπογραμμίζεται από την πρόταση της Pössl για την σκηνή οροφής.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v