Η νέα Ford Mustang Bullitt αποκαλύφθηκε στη Γενεύη

H ειδική έκδοση Ford Mustang Bullitt παρουσιάστηκε στην Eκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Η νέα Ford Mustang Bullitt αποκαλύφθηκε στη Γενεύη
αποστολή στη Γενεύη

Η Ford στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης αποκάλυψε τη νέα Mustang Bullit, που θα αρχίσει να παράγεται για τους Ευρωπαίους πελάτες τον Ιούνιο. Επίσης παρουσιάσθηκαν, το νέο Edge sports utility vehicle (SUV) και το νέο KA+ Active.

Γιορτάζοντας την 50ή επέτειο της θρυλικής κινηματογραφικής ταινίας της Warner Bros, με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen, η νέα ειδική έκδοση Mustang Bullitt αποκαλύφθηκε με την υποστήριξη μελών της οικογένειας McQueen τρίτης γενιάς, Chase και Madison McQueen.

Η Mustang Bullitt με τον V8 κινητήρα 5.0 της Ford, αναβαθμισμένο για να αποδίδει 464 ίππους και ροπή 52,9 χλγμ., λανσάρει νέα τεχνολογία συγχρονισμού στροφών με τον κινητήρα για ομαλές αλλαγές σχέσεων, και προσφέρεται με εξωτερικές αποχρώσεις Shadow Black ή την κλασική Dark Highland Green.

Οι προηγμένες τεχνολογίες περιλαμβάνουν μία πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων LCD 12 ιντσών της Ford και το premium ηχοσύστημα B&O PLAY που παράγει 1000 watt μέσω 12 ηχείων υψηλής απόδοσης, για τη δημιουργία μας πλούσιας εμπειρίας ήχου για όλους τους επιβάτες.

Το νέο Edge SUV, προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού με τη βοήθεια καμερών και αισθητήρων που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και μειώνουν το στρες στο ταξίδι. Παράλληλα βοηθούν τους οδηγούς να αποφύγουν μία σύγκρουση ή να περιορίσουν τις επιπτώσεις της. Το νέο Edge λανσάρει επίσης στην Ευρώπη μία νέα, ισχυρή και αποδοτική έκδοση bi-turbo 238 ίππων του 2.0 EcoBlue ντιζελ της Ford, σε συνδυασμό με ένα νέο, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο για άνετα ταξίδια.

Το νέο KA+ Active ανεβάζει τον πήχη για το νέο, συμπαγές, πεντάθυρο KA+ με δυναμικό στυλ αμαξώματος, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και αναβαθμισμένο σετάρισμα πλαισίου, νέα σχεδίαση μάσκας, νεα φινιρίσματα εσωτερικού και υψηλό επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού.

Επίσης στη Γενεύη, εκτίθεται πλήρως ανανεωμένη, η δυναμική και κομψή οικογένεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Ford Tourneo. Τα ευρύχωρα νέα Tourneo Courier, Tourneo Connect και Tourneo Custom διαθέτουν αναβαθμισμένο στυλ, προηγμένες τεχνολογίες εσωτερικού και εξελιγμένους κινητήρες για τους Ευρωπαίους πελάτες.

Τέλος, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ford θα ανακαλύψουν νέα μοντέλα στη γκάμα LEGO Speed Champions  -– το M-Sport Ford Fiesta WRC rally car LEGO kit που τιμά τις νίκες στο WRC το 2017, και την 1968 Ford Mustang Fastback.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v