Η Hyundai παρουσίασε το Kona Electric στη Γενεύη

Η κορεάτικη φίρμα που σχεδιάζει παρουσιάσε σε παγκόσμια πρώτη τρία νέα μοντέλα της στη Γενεύη.
Η Hyundai παρουσίασε το Kona Electric στη Γενεύη

αποστολή στη Γενεύη

Η Hyundai δημιούργησε τρεις εκπλήξεις για τους φίλους της αυτοκίνησης και της τεχνολογίας. Η κορεάτικη φίρμα που σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει τα νέα μοντέλα της στην Ευρώπη πραγματοποίησε τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μαρτίου). Στο περίπτερο της εκτίθενται το νέο Kona Electric, το νέο Santa Fe και το πρωτότυπο Le Fil Rouge. Το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του καινούριου Nexo, του πρώτου SUV που βασίζεται στο υδρογόνο, αποτελεί ένα ακόμα σημείο αναφοράς.

Με το Kona Electric, η μάρκα παρουσιάζει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μικρό SUV σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ισχύ 204 ίππους, εμβέλεια έως και 482 χλμ. και τη γενναιόδωρη χωρητικότητα ενός SUV οχήματος, απευθύνεται σε νέους οδηγούς με πολλές δραστηριότητες.

Το Santa Fe χαρακτηρίζεται από τη δυναμική του εμφάνιση και τις σπορ γραμμές. Προσφέρει το σύστημα Hyundai SmartSense με  εξελιγμένες λειτουργίες ασφάλειας. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η μάρκα ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το νέο Santa Fe σε υβριδική και plug-in υβριδική έκδοση.



Η σχεδίαση είναι πρωταρχικός λόγος για τον οποίο οι πελάτες επιλέγουν τη Hyundai. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μάρκα εργάζεται διαρκώς για τη μελλοντική της σχεδιαστική ταυτότητα. Το πρωτότυπο αυτοκίνητο Le Fil Rouge αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της φίρμας. Η σχεδιαστική κατεύθυνση επιτυγχάνεται με την εναρμόνιση τεσσάρων στοιχείων: αναλογίες, αρχιτεκτονική, στυλ και τεχνολογία.

Με σκοπό να εμπλουτίσει το μέλλον της τεχνολογίας των connected cars, παρουσιάζει το σύστημα Intelligent Personal Cockpit - την τελευταία εφαρμογή πολλαπλών τεχνολογιών αιχμής, όπως το IoT και η αναγνώριση φωνής (AI). Η καμπίνα του αυτοκινήτου θα προσφέρει μια ολόκληρη σειρά νέων δυνατοτήτων ελέγχου φωνής, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος Car-to-Home IoT που επεκτείνει την εμβέλεια της φωνής του οδηγού στο περιβάλλον του σπιτιού. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία του αυτοκινήτου στο σπίτι του πελάτη, είναι δυνατόν να ελέγχει ο οδηγος οικιακές συσκευές με φωνητικές εντολές από το αυτοκινήτου στο σπίτι. Επιπλέον, το Intelligent Personal Cockpit περιλαμβάνει το σύστημα Hyundai Wellness Care, το οποίο ανιχνεύει το επίπεδο άγχους του οδηγού με αισθητήρες στο κάθισμα και το τιμόνι. Το σύστημα αρχίζει να παίζει χαλαρή μουσική και μειώνει το φως της καμπίνας όταν αναγνωρίσει καταστάσεις άγχους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v