Για οδηγούς με δυναμική  προσωπικότητα

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει στη Γενεύη τις κατηγορίες S-Design και Mirror.
Για οδηγούς με δυναμική  προσωπικότητα

Οι Ιταλοί διακρίνονται για την δυναμική τους προσωπικότητα. Έχουν τα χαρακτηριστικά των μεσογειακών λαών και τα αναδεικνύουν συνεχώς. Ακόμη και το αυτοκίνητο τους θέλουν να διαθέτει δυναμικά στοιχεία.

Η Fiat δεν θα μπορούσε να μην ικανοποιήσει την τάση των Ιταλών. Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία επιδιώκει να κερδίσει τις εντυπώσεις στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μαρτίου), με τις οικογένειες S-Design και Mirror, που προσφέρουν λύσεις στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του στυλ, του urban χαρακτήρα αλλά και της συνδεσιμότητας.

Το περίπτερο στην Έκθεση της Γενεύης θα υποδεχτεί τους επισκέπτες με την γνωστή ιταλική κομψότητα και το στυλ που χαρακτηρίζει τη μάρκα, σε έναν ολοκαίνουργιο εκθεσιακό χώρο που ανταποκρίνεται άψογα στις απαιτήσεις του σύγχρονου design. Τα οχήματα της Fiat θα συνοδεύονται και από τα οχήματα της Abarth, υπογραμμίζοντας, έτσι, τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο μάρκες. Design με ρέουσες φόρμες και δυναμικό στυλ, δίνει ξεχωριστή ταυτότητα στις δύο περιοχές χωρίς όμως σαφή όρια να δημιουργούν οπτικά εμπόδια. Multimedia εφαρμογές εμπλουτίζουν το χώρο και είναι ορατές από κάθε γωνία του περιπτέρου, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε ένα virtual ταξίδι για να ανακαλύψουν τους κόσμους της Fiat και της Abarth. Θα υπάρχει, επίσης, ειδικός χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά αυθεντικά αξεσουάρ της Mopar.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οχήματα με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα γι’ αυτούς που θέλουν να εκφράζουν τη δυναμική τους προσωπικότητα ακόμα και μέσω της επιλογής του αυτοκινήτου τους.

Το S-Design είναι πράγματι η απάντηση της μάρκας σε όσους αναζητούν στυλ με ουσία σε έναν σύγχρονο, δυναμικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η μάρκα όμως δεν βρίσκεται στη Γενεύη μόνο για το S-Design. Ένα μέρος της παρουσίασης θα φιλοξενήσει επίσης και την οικογένεια Mirror, την πρώτη ειδική σειρά που αγκαλιάζει ολόκληρη την οικογένεια 500. Κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες εκδόσεις του περιλαμβάνουν το 500C Gucci, το 500 Diesel, το 500 Riva και τις πρόσφατες επετειακές εκδόσεις 500-60th και Anniversario, αφιερωμένες στην 60ή επέτειο του θρυλικού μοντέλου.

Από την πρώτη του εμφάνιση, το Fiat 500 σπάει τους κανόνες της αγοράς, αποδεικνύοντας ότι ακόμα κι ένα μικρό όχημα μπορεί να δημιουργήσει μια ολόκληρη οικογένεια οικονομικά προσιτών και ελκυστικών μοντέλων, ικανών να εγγυηθούν τα μέγιστα επίπεδα λειτουργικότητας αλλά και προσωπικότητας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα να γίνουν και διεθνή success stories. Το 80% όλων των Fiat 500 που παράγονται πωλούνται εκτός Ιταλίας και, μέσα στο 2017, το εμβληματικό όχημα της Fiat ήταν το κορυφαίο αυτοκίνητο σε πωλήσεις σε 8 χώρες και σε πολύ υψηλή θέση στην κατάταξη άλλων 7 χωρών.

Με τις εκδόσεις 500L και 500X, το Fiat 500 ξεφεύγει από την παραδοσιακή κατηγορία αυτοκινήτων, συνδυάζοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά και αναβιώνοντας δύο οχήματα που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους. Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός είναι αδιαμφισβήτητα τα πλεονεκτήματα της νέας ειδικής σειράς Mirror, που είναι διαθέσιμη σε όλη την οικογένεια 500, χάρη στο ηχοσύστημα 7” HD Live UconnectTM με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής.



Με τις οικογένειες Mirror και S-Design, η μάρκα απαντά στις τελευταίες ανάγκες της αγοράς και προσφέρει σε κάθε καταναλωτή την ευκαιρία να εκφράσει την προσωπικότητά του μέσω του αυτοκινήτου που οδηγεί.

Fiat 500X S-Design

Το Fiat 500X στην έκδοση S-Design αποτελεί ένα συνδυασμό της σπορ αισθητικής σε ένα αυτοκίνητο πόλης, με στυλ και γοητεία που κερδίζουν τον καθένα από την πρώτη ματιά. Το αυτοκίνητο που βρίσκεται στο περίπτερο, το S-Design Cross, διαθέτει τον υψηλής απόδοσης MultiAir βενζινοκινητήρα 1.4 170 ίππων ενώ φέρει αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

500 Mirror

Η νέα οικογένεια Mirror ανταποκρίνεται στη μακρά παράδοση που έχει η Fiat στο να διευκολύνει την πρόσβαση στον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και στις λειτουργίες που απλοποιούν τη ζωή των οδηγών, αλλά και των επιβατών. Οι σειρές 500X Mirror, 500L Mirror και 500 Mirror περιέχουν σύγχρονες, καινοτόμες τεχνολογίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να συνδέουν το smartphone τους με το σύστημα Uconnect με πρακτικό και, πάνω απ’ όλα, ασφαλή τρόπο.

Η κάμερα οπισθοπορείας (μόνο στο 500X και 500L) και το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης Tom Tom 3D είναι διαθέσιμα. Είναι σχεδιασμένα για καταναλωτές που ενδιαφέρονται κυρίως για τη συνδεσιμότητα και αναζητούν τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του infotainment αλλά έχουν, ταυτόχρονα, και πολλές απαιτήσεις σχετικά με το στυλ του αυτοκινήτου που οδηγούν.

Fiat 500X Mirror

Βασισμένο στο επίπεδο εξοπλισμού του Pop Star, το νέο 500X Mirror είναι μια μίξη του στυλ και της τεχνολογίας. Χαρακτηρίζεται από αποκλειστικούς χρωματικούς συνδυασμούς και συγκεκριμένο βασικό εξοπλισμό. Το όχημα που βρίσκεται στο περίπτερο της Γενεύης έχει τον καινούργιο χαρακτηριστικό ματ Jeans Blue χρώμα (διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας) και στυλιστικές λεπτομέρειες σατινέ-χρωμίου που περιλαμβάνουν τα εξωτερικά χερούλια, τα πλαϊνά προστατευτικά, τις βάσεις των προβολέων ομίχλης, τα καλύμματα των καθρεπτών και τις μπάρες οροφής (τα τελευταία κατόπιν παραγγελίας).

Στον βασικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα Uconnect HD Live 7’’. Το όχημα της παρουσίασης φέρει τον 1.4 κινητήρα MultiAir 140 ίππων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT, και η γκάμα επίσης περιλαμβάνει τον κινητήρα βενζίνης 1.6 e-TorQ 110 ίππων, αλλά και τους πετρελαιοκινητήρες 1.3 Multijet II 95 ίππων και 1.6 Multijet II 120 ίππων, επίσης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v