Οκτώ αυτοκίνητα που θα πέθαινες να είχες

Επιδόσεις από άλλον πλανήτη, εμφάνιση και υπερσύγχρονες λειτουργίες σε οκτώ ονειρεμένα μοντέλα χάρμα οφθαλμών.
Οκτώ αυτοκίνητα που θα πέθαινες να είχες

Ford Mustang 5.0 L



H έκτη γενιά του θρυλικού αμερικάνικου μοντέλου ξεχωρίζει για το στυλ και τον σπορτίφ χαρακτήρα της: μεγάλο καπό, φουσκωμένα πλαστικά, διπλές εξατμίσεις, φαρδιά ελαστικά, υπερσύγχρονες τεχνολογίες όπως αναγνώριση φωνής και ένας θηριώδης κινητήρας V8 με 415 άλογα εγγυώνται την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Τιμή εκκίνησης τα 48.000€. 

Jaguar F-Type



Το πιο σπορ μέχρι σήμερα μοντέλο της βρετανικής φίρμας είναι διαθέσιμο σε coupe και convertible έκδοση και αποτελεί αντικείμενο… πόθου κάθε άντρα με 550 άλογα, σπορ εσωτερικό και hi tech λειτουργίες, όπως η οθόνη Touch Pro. Τιμή εκκίνησης τα 114.700€. 

BMW i8



Το πρώτο super car της γερμανικής φίρμας που ανήκει στην οικογένεια "i" είναι υβριδικό και επιβάλλεται με 362 ίππους, αλλά και μια σχεδίαση που παραπέμπει απευθείας στα αυτοκίνητα του μέλλοντος με πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και ένα φουτουριστικό εσωτερικό. Η τιμή της αγγίζει τα 177.600 ευρώ. 

Lexus LC 500



Προσθέστε την ιαπωνική αισθητική, την προσοχή στη λεπτομέρεια, τις απόλυτες σπορ επιδόσεις και ανακατέψτε. Ευθύς αμέσως έχετε την σούπερ στιλάτη LC 500, ένα μοντέλο που ξεκάθαρα μαγνητίζει τα βλέμματα και βγάζει 467 άλογα από τον θηριώδη πεντάλιτρο κινητήρα του. Η τιμή του ξεκινά από τα 105.000€.

Mercedes-AMG GT S



Σικάτη αλλά και μίνιμαλ όσο λίγα super cars η AMG GT S ποντάρει στα κλασικά στοιχεία των τοπ μοντέλων της φίρμας και διαθέτει έναν κινητήρα V8 με διπλά turbo που βγάζει μέχρι και 510 άλογα. Το εσωτερικό της έχει παντού το DNA ενός racing μοντέλου και ξεχειλίζει… αρρενωπότητα. Τιμή εκκίνησης τα 209.376€.

Aston Martin DB11 Volante



Μακράν ένα από τα ωραιότερα κάμπριο του κόσμου, η νέα Aston Martin βγάζει μάτια με την καλαισθησία της, αλλά και τις επιδόσεις της χάρη στον κινητήρα V8 της AMG με 510 άλογα. Τιμή εκκίνησης τα 199.000€.

Rolls-Royce Wraith Black Badge



H σπέσιαλ αυτή έκδοση του δίθυρου μοντέλου της Rolls Royce είναι μια έκφραση του σεξ απήλ σε τέσσερις τροχούς. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της «αψηφά τα πάντα», και πράγματι ο σχεδιασμός της και το μαύρο της χρώμα είναι κάτι… εξωγήινο. Ο τούρμπο κινητήρας της αποδίδει 624 άλογα και η τιμή της εκτοξεύεται στα 310.000€.

Ferrari 488 Spider



Λίστα ονειρεμένων αυτοκινήτων χωρίς Ferrari δε νοείται. Και η νέα 488 Spider με την αναδιπλούμενη οροφή, τον V8 κινητήρα 3.900 κυβικών με διπλά τούρμπο και 670 άλογα είναι ίσως ο ορισμός του αυτοκινήτου που θα βλέπαμε στα όνειρά μας. Το κόστος της ανέρχεται στα 272.700 δολάρια. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v