Η Μαρίζα Πετράκου επέστρεψε στον χώρο του αυτοκινήτου

Μετά από ένα διάλειμμα αρκετών χρόνων, η Μαρίζα Πετράκου επιστρέφει στον χώρο του αυτοκινήτου, αναλαμβάνοντας διευθύντρια marketing BMW για το BMW Group Hellas.
Η Μαρίζα Πετράκου επέστρεψε στον χώρο του αυτοκινήτου
Η επαφή με τον χώρο του αυτοκινήτου είναι μια μοναδική εμπειρία. Όσα στελέχη αποχώρησαν από τον κλάδο του αυτοκινήτου πάντοτε αναζητούν τρόπους για να επανέλθουν δριμύτεροι. Η Μαρίζα Πετράκου δημιούργησε μεγάλη παρακαταθήκη στο τμήμα marketing και επικοινωνίας στην Porsche πριν την οικονομική κρίση, όταν η ελληνική αντιπροσωπεία ανήκε στον Όμιλο του Αλέξανδρου Μανιατόπουλου.

Μετά από ένα διάλειμμα αρκετών χρόνων επέστρεψε στον χώρο του αυτοκινήτου, καταλαμβάνοντας την θέση της Διευθύντριας Marketing BMW για το BMW Group Hellas. Μια θέση που εδώ και αρκετούς μήνες ήταν κενή μετά την αποχώρηση της Νοέλ Σακελλαροπούλου.

Από τις 14 Φεβρουαρίου 2018, η Μαρίζα Πετράκου αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντα της. Είναι κάτοχος πτυχίου Organizational Communication από το State University of New York και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο στο International Marketing στο University of Strathclyde. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο Marketing στην αγορά αυτοκινήτου ενώ μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Επικοινωνίας και Τύπου σε γνωστή πολυεθνική εταιρεία στο χώρο της μόδας.

Καλή Επιτυχία!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v